Kultúra

Nová Cvernovka je rajom aj pre rodiny s deťmi. Vybrali sme TOP 5 najlepších akcií

V päťposchodovej budove, kde kultúrne a kreatívne centrum sídli, nájdete vyše 40 ateliérov a dielní. Pre rodičov a ich ratolesti ponúkajú skvelý program.

Ilustračný obrázok k článku Nová Cvernovka je rajom aj pre rodiny s deťmi. Vybrali sme TOP 5 najlepších akcií
7
Galéria
Zdroj: Nadácia Cvernovka

Ak ste už zavítali do Novej Cvernovky, určite nám dáte za pravdu, že je to miesto so zaujímavou atmosférou a príjemnými ľuďmi. Vedia zaujať nielen dospelých, ale aj drobcov. Vtiahnu ich do sveta umenia, nechajú tvoriť a tešiť sa z objavovania nových vecí.

Divadielka pre batoľatá

V Novej Cvernovke si môžete so svojimi deťmi pravidelne pozrieť bábkové aj hrané divadielka spojené s tvorivou dielňou. Najbližšie to bude Dúha – divadielko pre batoľatá. Počas predstavenia spoznáte príbeh macka, ktorý počas dňa zažíva množstvo dobrodružstiev. Deti sa zoznámia s rôznymi materiálmi, čo prispeje k rozvoju ich jemnej motoriky.

nedeľa 11. marca a 8. apríla / od 16:30 hod.

Divadlo pre väčšie deti

V Novej Cvernovke sa zabavia nielen batoľatá. Väčšie deti čaká Ružová rozprávka v podaní Divadla SpozaVoza. Rozpovie príbeh o troch prasiatkach, v ktorom sa deti naučia rozpoznávať rôzne krajiny a ich zvyky. V apríli sa deti zabavia predstavením Malé upratovanie v podaní Divadla Zábavka. Dozvedia sa, že aj z obyčajných vecí či nudného upratovania môže vzniknúť pekná hra. V interaktívnom predstavení hlavnými hercami budú predovšetkým deti.

sobota 24. marca a 7. apríla / 16:30 hod.

Rande pre rodičov

Nedeľné voňavé neskoré raňajky pre malých aj veľkých, počas ktorých sa dospelí naučia rozvíjať svoj partnerský vzťah. Zahráte si psychologické hry a hravou formou sa spoločne s tímom lektorov naučíte komunikovať vo dvojici. Zároveň máte možnosť zlepšiť svoje komunikačné schopnosti, potrénovať mozgové závity, precvičiť pozornosť a spoznať nových ľudí. O zábavu detí sa postará detský kútik inšpirovaný montessori pedagogikou.

nedeľa 18. marca / od 9:00 hod.

Deň otvorených ateliérov

Ôsmy ročník mestského festivalu, kedy sa pre vás otvoria dvere takmer 50-tich kreatívnych ateliérov, hudobných štúdií a tvorivých dielní v Novej Cvernovke. Celodenné podujatie zahŕňa výstavy, prednášky, workshopy, divadlo, ale aj detský kútik. Program sa bude tento rok okrem nádvoria premiérovo konať aj v novootvorenom kultúrnom priestore a coworkingu.

utorok 1. mája / od 10:00 hod. / vstupné 1 euro

Deň detí

Príďte zažiť neobyčajné dobrodružstvo s množstvom zábavy, hier, úloh, premien aj prekvapení. Aj dospeláci sa na chvíľu môžu zmeniť na deti! V Novej Cvernovke si vyskúšate veci, ktoré vás spolu s vašim potomstvom vrátia do sladkých detských čias. Budete spolu kresliť, modelovať, vymýšľať – skrátka tvoriť!

sobota 2. júna / od 15:00 do 17:00 hod.

Nová Cvernovka, akcie
7
Galéria
Zdroj: Nadácia Cvernovka
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM