Krimi

Najväčšie TRAGÉDIE, ktoré v roku 2021 otriasli Bratislavou + FOTO

Nešťastia sa nevyhýbali ani hlavnému mestu. Obzvlášť smutné je, ak obrovská tragédia postihne rodiny s deťmi.

Ilustračný obrázok k článku Najväčšie TRAGÉDIE, ktoré v roku 2021 otriasli Bratislavou + FOTO
4
Galéria

Tragédia vo výťahu

Obrovská tragédia sa udiala začiatkom mája v Bratislave. Tragická nehoda sa stala v čase, keď žena nastupovala s kočíkom s trojmesačným dieťaťom do výťahu. Ten sa následne prepadol. Žena bola s ťažkými zraneniami prevezená do nemocnice. Neskôr, žiaľ, zomrela.

K nehode malo dôjsť tak, že mamička zabudla zatvoriť vnútorné dvere na starom výťahu, ktorý sa následne pohol. Kým žena ostala zaseknutá medzi výťahom a šachtou, dieťatko zomrelo.

Smrť na koľajniciach

Nešťastná správa otriasla Bratislavou aj 1. júna, kedy v Devínskej Novej Vsi zrazil vlak dve 13-ročné dievčatá. Hoci sa na miesto okamžite dostavili všetky záchranné zložky, jedna tínedžerka na mieste zomrela. O deň neskôr svojim zraneniam, žiaľ, podľahlo aj druhé zrazené dievča.

Podľa informácii TV JOJ si mali dievčatá na mieste robiť fotografie, ktoré neskôr chceli zverejniť na sociálnej sieti. „Kamarátky mali smolu a zostali medzi dvomi traťami, po ktorých prechádzali vlaky. Tlaková vlna ich odhodila do vozňov. Rušňovodič už nedokázal dostatočne rýchlo zastaviť niekoľkotonový kolos,“ uviedla TV JOJ.

Chlapca zabil zlomený konár

Hroznú tragédiu, ktorá sa udiala na Kolibe, majú Bratislavčania ešte v živej pamäti. V nedeľu 19. decembra, pár dní pred Vianocami, spadol konára zo stromu na maloletého chlapca. Na miesto dorazili aj záchranári, ktorí, žiaľ, napriek ich maximálnemu úsiliu nedokázali dieťa zachrániť.

Tragédia v Petržalke

Nešťastie sa nevyhýba ani ľuďom v zamestnaní. Na Budatínskej ulici v Bratislave spadla vo štvrtok 18. novembra popoludní pracovná plošina. Po príjazde hasičov sa zistilo, že ide o uvoľnenie plošiny s tromi robotníkmi vo výške piateho poschodia. Z miesta zásahu tesne po nehode hlásili jednu zranenú osobu. Napriek zásahu záchranárov muž v nemocnici zomrel.

Článok pokračuje pod fotogalériou.

Objektívom: Tragédia na Budatínskej si vyžiadala život jednej osoby
6
Galéria
Zdroj: TASR/Pavol Zachar

Zaškrtená žena a pokus o samovraždu

V byte na Nejedlého ulici v bratislavskej mestskej časti Dúbravka došlo v pondelok 15. novembra poobede k násilnému trestnému činu. Po hádke medzi starším rozvedeným párom mal 72-ročný muž zaškrtiť svoju bývalú manželku (72). Po tom, ako ženu zaškrtil, sa pokúsil o samovraždu.

Muž sa pokúsil si podrezať žily a otráviť sa. Potom sám zavolal na tiesňovú linku a všetko oznámil. Páchateľa odviezla záchranka.

Polícia
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM