Kultúra

Mesto pozýva Bratislavčanov na Námestie slobody. Nebude chýbať dobré jedlo ani atrakcie

Hlavné mesto pokračuje v sérii podujatí pre ľudí s cieľom využitia potenciálu, ktoré v sebe ukrýva Námestie slobody.

Ilustračný obrázok k článku Mesto pozýva Bratislavčanov na Námestie slobody. Nebude chýbať dobré jedlo ani atrakcie
7
Galéria
Zdroj: TASR

Hlavné mesto aj túto sobotu pozýva Bratislavčanov na Námestie slobody, kde na vás bude čakať zaujímavý program zameraný na ekológiu. Bratislava24.sk informovala Zuzana Onufer, hovorkyňa Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava.

Eco deň

V rámci Eco dňa sa prostredníctvom rôznych hier, workshopov či diskusií dozviete, ako správne nakladať s odpadom.

O 14-tej hodine program odštartujú hry o triedení odpadu, do ktorých sa budú môcť zapojiť ako dospelí, tak aj deti. O 15-tej hodine bude pre deti pripravené interaktívne čítanie o veľrybe Gréte a znečistenom mori. Na záver budú prebiehať dve diskusie. Jedna o odpade v domácnosti, druhá diskusia bude orientovaná na recyklované oblečenie, t. j. nosené veci, o ktorých príde porozprávať spoluzakladateľka známeho projektu NOSENE Katarína Hutyrová.

Hlavné mesto organizuje sériu podujatí pre ľudí s cieľom využitia potenciálu, ktoré v sebe ukrýva jedno z najdôležitejších verejných priestorov – Námestie slobody. Každý víkend sa koná na námestí program na rôzne témy, pričom tento rok nebude chýbať ani dobré jedlo či iné atrakcie. Aktuálny program nájdu Bratislavčania na stránke hlavného mesta a sociálnych sieťach mesta.

Eco deň na Námestí slobody sa bude konať už túto sobotu 22. septembra 2018, tradične v poobedňajších hodinách. V prípade nepriaznivého počasia je zmena programu vyhradená.

Zdroj: Dnes24.sk
Námestie slobody ožíva 2018
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM