han Krimi

LÚPEŽ kabelky v priamom prenose: SPOZNALI ste muža, ktorý chcel takto okradnúť ženu?

Ako prísť o doklady a peniaze za pár sekúnd? Polícia sa sa obracia na verejnosť s tým, či niekto nevie, kto je tento pán.

Ilustračný obrázok k článku LÚPEŽ kabelky v priamom prenose: SPOZNALI ste muža, ktorý chcel takto okradnúť ženu?
4
Galéria

Muži zákona zverejnili na Facebooku VIDEO, v ktorom je jasne vidieť muža s úmyslom krádeže. „Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislava III sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri pátraní po totožnosti neznámeho muža, ktorý svojimi informáciami by mohol prispieť k objasneniu lúpežného prepadnutia. K tomu došlo v stredu (22.02.2023) v čase o 21.33 hod na Račianskej ulici v Bratislave,“ uviedla polícia.

„Podľa doposiaľ zistených informácií sa mal neznámy muž pokúsiť odcudziť kabelku poškodenej ženy po tom, čo vystúpila z autobusu mestskej hromadnej dopravy linky č. 50 zo smeru vlaková stanica Nové Mesto – OC Slimák,“ dodali.

V prípade akýchkoľvek informácií o osobe vo videu alebo skutočnostiach súvisiacich s prípadom, to polícii oznámte. „Na bezplatnom čísle polície 158, alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne nám napíšte formou správy na FB profile Polícia SR – Bratislavský kraj,“ uzavreli muži zákona.

Čo sa ešte deje v Bratislave, sa dočítate TU:

Ako chcel muž okradnúť ženu v MHD
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM