KAW Rôzne Správy

V Nemocnici Bory už otvorili prvé ambulancie: TAKTO sa tam dostanete MHD

V novej nemocnici už fungujú viaceré špecializované pracoviská. Plnohodnotne by mala nemocnica fungovať na jeseň tohto roka.

Ilustračný obrázok k článku V Nemocnici Bory už otvorili prvé ambulancie: TAKTO sa tam dostanete MHD
33
Galéria
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Ak sa chystáte do Nemocnice Bory bratislavskou MHD, nerátajte s tým, že vás odvezie až bezprostredne k budove. Budete sa musieť trocha prejsť.

MHD zatiaľ pred nemocnicou nestojí

Hoci je priamo pred nemocnicou vybudovaná nová zastávka, zatiaľ na nej budete čakať autobus márne. Ako uvádza portál imhd.sk, k zmene organizácie liniek MHD zatiaľ nedôjde.

Novovybudovaná autobusová zastávka priamo pred budovou nemocnice zatiaľ nebude obsluhovaná. Pri cestovaní MHD k Nemocnici Bory budú môcť jej návštevníci využiť najbližšiu obsluhovanú zastávku OC Bory, prípadne Hany Ponickej,“ píše imhd.sk.

Najbližšie k nemocnici je zastávka autobusových liniek č. 21, 25, 36, 92, 123 pri nákupnom centre BORY MALL.

Kúsok peši

Z autobusovej stanice, Račianskeho mýta, spod Hlavnej stanice, Patrónky a Devínskej Novej Vsi vás do Borov odvezie linka 21, pešo od zastávky OC Bory vám to k nemocnici potrvá zhruba 8 minút.

Z Dúbravky, kam sa odveziete električkou číslo 4, sa do novej nemocnice dostanete linkou 36 alebo 123. „Pri cestovaní linkou 123 z Dúbravky je možné vystúpiť už na zastávke Hany Ponickej, z ktorej je budova nemocnice dostupná asi 6-minútovou chôdzou,“ uvádza imhd.sk.

Petržalčanov k nemocnici priblíži linka 83, 84 alebo 192. Na Patrónke však musia prestúpiť na linku 21 v tom istom smere.

Pre pacientov, ktorí prídu do Nemocnice Bory autom je k dispozícii parkovisko pred budovou nemocnice.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Nová nemocnica BORY
33
Galéria
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM