Kultúra

Kozmodróm 2018: Preneste sa do budúcnosti na 10. ročníku obľúbeného sci-fi festivalu

Ak patríte k fanúšikom sci-fi, určite neprehliadnite jednodňový festival zameraný na vedu, vedeckú fantastiku a populárnu kultúru so všetkým, čo k tomu patrí.

Ilustračný obrázok k článku Kozmodróm 2018: Preneste sa do budúcnosti na 10. ročníku obľúbeného sci-fi festivalu
5
Galéria

Ak vás fascinuje sci-fi, nezabudnite dnes (24. novembra) zájsť do Strediska kultúry Bratislava Nové Mesto. Práve tam na vás bude čakať Kozmodróm 2018 – festival plný hier, prednášok a projekcií o vedeckej fantastike.

Vedecky a fantasticky

Kozmodróm v priebehu jedného dňa ponúkne všetko, čo fanúšikov sci-fi zaujíma. Festival je zameraný na vedu, vedeckú fantastiku a populárnu kultúru.

Občianske združenie SciFi Guide, ktoré Kozmodróm organizuje, pripravilo počas festivalu viacero náučných prednášok a sprievodných aktivít. Určite sa vám podarí stretnúť ľudí, ktorí majú zaujímavé názory a neboja sa o ne podeliť.

Na festivale môžete diskutovať o veciach fantastických aj bežných, vypočuť si zaujímavé príspevky na rôzne témy, zahrať si hry s tematikou sci-fi či vychutnávať neopakovateľnú conovú atmosféru, ktorú Kozmodróm každoročne ponúka. V závere podujatia nebude chýbať Kozmodróm galavečer v podobe zlosovacej súťaže a skvelej sci-fi torty.

sobota / SK Vajnorská, Bratislava / od 9:00 do 19:00 hod. / vstupné 6 eur a k tomu koláče zadarmo

Festival Kozmodróm
5
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM