Rôzne Správy

Každá žena môže byť krásna. Ako na to, dozviete sa na Interbeauty!

Kozmetický veľtrh sľubuje bohatú ponuku výrobkov, revolučné kozmetické novinky, trendy v líčení a úprave vlasov na nadchádzajúcu sezónu i pestrý sprievodný program.

Ilustračný obrázok k článku Každá žena môže byť krásna. Ako na to, dozviete sa na Interbeauty!
8
Galéria
Zdroj: Incheba

Bratislavská Incheba sa opäť stane dejiskom prezentácie všetkého, čo súvisí s krásou a zdravým životným štýlom. Jesenná edícia veľtrhu Interbeauty sa uskutoční 5. až 7. októbra od 10:00 do 18:00 hod. a pod jednu strechu sústredí odborníkov, desiatky kozmetických značiek a stovky produktov pre krásnu pleť, telo, vlasy i nechty.

Na čo sa môžete tešiť

V poradí už 33. medzinárodný kozmetický veľtrh sľubuje bohatú ponuku výrobkov, prístrojov a služieb pre starostlivosť, revolučné kozmetické novinky, trendy v líčení a úprave vlasov na nadchádzajúcu sezónu.

Okrem bohatej ponuky kozmetických produktov veľtrh doplnia sprievodné podujatia a súťaže. Aktuálne trendy v líčení odprezentujú známe slovenské vizážistky. Zručnosti šikovných vizážistov preveria Majstrovstvá Slovenskej republiky v make-upe a 11. ročník súťaže Vizáž roka s témou „Picasso a iní umelci“. Súčasťou programu bude aj prehliadka módnej kolekcie návrhárky Daniely Ábelovskej. Špecialisti na manikúru sa stretnú na Medzinárodnom nail festivale „Zlaté ruky Slovenskej republiky“ v disciplíne „Moda Italiana“ a na Majstrovstvách Slovenskej republiky v manikúre prírodných nechtov.

Sprievodné veľtrhy

Interbeauty tradične sprevádzajú obľúbené veľtrhy Esoterika a Biostyl, ktoré sa venujú zdravej strave, duchovnému rozvoju, rôznym alternatívnym spôsobom liečby, či energetickým tokom. Na návštevníkov čaká ponuka zdravých potravín a surovín, výživové doplnky, čaje, prírodná kozmetika alebo eko drogéria.

Okrem stoviek produktov v biokvalite sa návštevníci môžu tešiť na atraktívny sprievodný program plný prednášok odborníkov na medicínu, psychológiu a osobný rozvoj.

Veľtrhy Interbeauty, Esoterika a Biostyl sú otvorené od 5. do 7. októbra od 10:00 do 18:00 hod. Cena vstupného je 6 eur, zľavnené vstupné (študenti, dôchodcovia) je vo výške 4 eurá.

Ilustračný obrázok

Interbeauty, Svadobný veľtrh, Dieťa a rodina
8
Galéria
Zdroj: Incheba
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM