Rôzne

Na Bratislavskom Októberfeste potečie pivo potokom. Pripite si s priateľmi a zabavte sa!

Na slávnosti piva sa na jednom mieste stretnú desiatky malých remeselných pivovarov. Nalejú vám to najlepšie, čo máme v bratislavskom regióne.

Ilustračný obrázok k článku Na Bratislavskom Októberfeste potečie pivo potokom. Pripite si s priateľmi a zabavte sa!
14
Galéria
Zdroj: TASR

Fajnorovo nábrežie pri Starom moste a Gondova ulica od piatka do soboty ožijú tretím ročníkom Bratislavského Októberfestu malých remeselných pivovarov.

To najlepšie z regiónu

Bratislavský Októberfest bude opäť prezentovať to najlepšie z pivovarníctva, čo máme v bratislavskom regióne. Spolu bude vystavovať svoje pivá väčšina domácich pivovarov z hlavného mesta a Bratislavského kraja a tiež viacero hosťujúcich pivovarov z iných častí Slovenska, Moravy a bavorského Mníchova, ktorý je strediskom tradície Oktoberfestu. Komu by to nestačilo, môže si v stánku označenom ako minipivovar.sk kúpiť množstvo pivných špeciálov z celého sveta vo fľaškách.

Ak po poháre piva vyhladnete, určite vám padne vhod ponuka Župnej zabíjačky, kde nájdete tradičné mäsové výrobky nášho kraja. Okrem toho bude k dispozícii aj množstvo stánkov s kvalitnými hamburgermi, sendvičmi, hot dogmi, rezňami a ďalšími jedlami, ktoré s pivom chutia ešte viac ako bez neho.

Odviažte sa s muzikou!

O zábavu sa v piatok na Bratislavskom Októberfeste postarajú DJ Raff, kapely Gramophon Brothers, Gulerváč, Partyzáni, bratislavskí Ramones a legenda punk rocku – skupina Karpina. To všetko pod moderátorskym dohľadom zabávača Richarda Vrableca. Sobotňajší program spestrí DJ Diablo a kapely FRESH OUT OF THE BUS, Fishface a King Shaolin. Moderovať bude Roman Bomboš.

Organizátormi Bratislavského Októberfestu sú Turizmus regiónu Bratislava a Bratislavský Okrášľovací Spolok. Viac o programe sa dozviete TU.

piatok – sobota / Fajnorovo nábrežie a Gondova ulica / vstup voľný

Ilustračné foto

Oktoberfest na mestských hradbách
14
Galéria
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM