Rôzne

Karlovu Ves čaká najbližšiu sobotu veľké jarné upratovanie

Vítaný je každý, kto má chuť premeniť miesto, kde žije, na krajšie, čistejšie, a chce obetovať jedno predpoludnie na dobrú vec.

Ilustračný obrázok k článku Karlovu Ves čaká najbližšiu sobotu veľké jarné upratovanie
6
Galéria
Zdroj: TASR

Do jarného upratovania Karlovej Vsi, ktoré bude v sobotu 13. apríla, je prihlásených už takmer 30 pracovných skupín. Obyvatelia sa dobrovoľne hlásia a chcú nezištne upratovať vnútrobloky, ihriská, priľahlé lúky aj areály škôl.

Karlovešťania, prihláste sa!

„Tak ako na jar zvykneme upratovať vlastné domácnosti, aby bolo pekne a čisto, tak treba začať aj vonku. Teší nás, že sa opäť hlásia mnohí, ktorí chcú pomôcť sebe aj nám. Naši pracovníci nestačia upratovať tak rýchlo, ako by bolo žiadúce a ani s takým citom, aký majú obyvatelia k vlastnému dvoru,“ povedala starostka Dana Čahojová.

Vítaný je každý, kto má chuť premeniť miesto, kde žije, na krajšie, čistejšie, a chce obetovať jedno predpoludnie na dobrú vec. Miestny úrad zabezpečí vrecia na odpad, rukavice, náradie a odpad odvezie.

Pracovníci podniku Verejnoprospešné služby Karlova Ves sú počas štandardného čistenia vonkajších priestorov neraz svedkami toho, ako je niektorým ľuďom zaťažko prejsť 50 metrov k najbližšiemu košu. Z pohodlnosti odpad zahodia na zem. Neporiadok však môže narobiť aj silný vietor, ktorý odfúkne odpadky z preplnených ko­šov.

Kontakty pre jarné upratovanie 13. apríla:

Halina Trubínyiová, tel: 02 707 11 281, e-mail: halina.trubinyiova@karlovaves.sk

Magdaléna Svoreňová, tel: 02 707 11 275, e-mail: magdalena.svorenova@karlovaves.sk

Upratovanie brehov Dunaja
6
Galéria
Zdroj: ABVK

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM