Kultúra

Kam v Bratislave počas SVIATKOV: Nečakajte na kúpačov, vybehnite na skvelé akcie!

V Bratislave bude o zábavu postarané aj počas veľkonočných sviatkov. Podujatia potešia deti aj dospelých.

Ilustračný obrázok k článku Kam v Bratislave počas SVIATKOV: Nečakajte na kúpačov, vybehnite na skvelé akcie!
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

Biskupický Veľkonočný dvor

Príďte sa pozrieť a odfotiť sa na biskupickom čarovnom dvore plnom veľkonočnej atmosféry. V stánkoch si budete môcť kúpiť rôzne veľkonočné dobroty – šunku, klobásky, ale aj palacinky a veľkonočné vajíčka.

do 17. apríla 2022 na dvore miestneho úradu na Trojičnom námestí počas týždňa, počas úradných hodín / cez víkendy od 09.00 do 17.00 hod.

Otvorenie sezóny v ZOO

Zoologická záhrada Bratislava otvára tento rok v poradí 62. sezónu. V sobotu riaditeľka ZOO J. Hanuliaková uvíta návštevníkov a spolu s Jakubom Lužinom ich zoberie na netradičné sprevádzanie plné zaujímavých informácií. Na návštevníkov čaká pestrý program komentovaných kŕmení a ďalších zvieracích prekvapení. Pre deti je pripravené aj vozenie na koni a dobrodružná areálová hra – Hľadanie zlatého vajíčka.

sobota / od 10:30 hod. / ZOO Bratislava

Králičí hop

Na zelenom trávniku na námestí nákupného centra Bory Mall to bude opäť napínavé. Počas veľkonočnej soboty sa uskutoční druhý ročník medzinárodnej súťaže v skákaní králikov. Vyšportované králiky budú medzi sebou súťažiť v disciplínach ako je rovinka, parkúr, skok vysoký a skok ďaleký. Príďte aj vy fandiť ušatým pretekárom!

sobota / Bory Mall / od 8.00 do 17.30 hod.

Veľkonočné trhy Schloss Hof

Poprechádzajte sa rozkvitajúcim zámockým statkom a užite si jarnú atmosféru na veľkonočných trhoch. Inšpirujte sa bohatou ponukou originálnych výrobkov regionálnych vystavovateľov. Miestne kulinárske lahôdky potešia vaše chuťové poháriky. Na najmenších hostí čaká pestrý rodinný program.

sobota – nedeľa / zámok Schloss Hof / Rakúsko

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM