Kristína Nemcová Rôzne Správy

Je máj, lásky čas. Toto sú ideálne miesta na kvalitné rande v Bratislave

Chcete svoju polovičku vziať na výnimočné miesto v hlavnom meste, no nie ste si istý, kde také nájdete? My vám poradíme.

Ilustračný obrázok k článku Je máj, lásky čas. Toto sú ideálne miesta na kvalitné rande v Bratislave
7
Galéria

Hoci je Bratislava rušné mesto, nájdu sa tu aj tiché, výnimočné miesta s romantickou atmosférou, ktorú si nemôžete nechať ujsť. Toto sú najideálnejšie miesta na pekné chvíle so svojou polovičkou.

Sky bar

Vidieť celú Bratislavu z výšin a popritom si dať niečo dobré či už na jedenie alebo na pitie? Ideálnym miestom bude Sky bar. Je síce pre odvážnejších a ak sa vaša polovička bojí výšok, môže byť tento zážitok viac hrozivý ako romantický. Ak však máte obaja radi niečo nevšedné, výhľad a adrenalín, Sky bar je pre vás tou pravou voľbou.

Slavín

Možno znie Slavín ako klišé, no jeho atmosféra je nazameniteľná. Okrem toho, že vidíte ako na hrad, tak aj na celú Bratislavu, môžete si užiť ničím nerušené ticho.

UFO

A opäť ten výhľad. V prípade, že nechcete minúť na večeru väčší obnos peňazí, môžete ísť len na vyhliadku. A ak máte čo-to našetrené, kdekoľvek si sadnete, budete mať krásny výhľad na celé hlavné mesto. Stačí si už len vybrať, na ktorú časť sa chcete pozerať. Okrem iného si užijete aj jedlo, ktoré je na UFO ozajstným gastronomickým zážitkom.

Hrad

Nie je o nič menej čarovný, ako vyššie spomínané miesta. V príjemnom prítmí si môžete užívať jeden druhého. Ale pozor! Aktuálne len do deviatej hodiny večer.

Nábrežie

Ak ste nenároční, určite vám padne vhod aj prechádzka po nábreží. Či už zo strany Starého Mesta alebo Petržalky, oboje stoja za to a majú jedinečnú atmosféru.

Ďalšie zaujímavé miesta v Bratislave:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM