Kultúra Rôzne

Incheba sa premení na raj pre všetkých motorkárov

V Bratislave sa uskutoční medzinárodná výstava Motocykel, na ktorej sa stretnú všetci milovníci nablýskaných a silných dvojkolesových strojov.

Ilustračný obrázok k článku Incheba sa premení na raj pre všetkých motorkárov
7
Galéria
Zdroj: TASR

Nadšenci motošportu a všetkého, čo s ním súvisí, sa majú na čo tešiť! Do Bratislavy už po 18-krát prichádza obľúbená výstava Motocykel, ktorá prinesie exkluzívnu prehliadku motoriek najznámejších značiek. Môžete sa tešiť na stovky motoriek, medzi ktorými nebudú chýbať ani slovenské výstavné premiéry.

Bohatý program

Súčasťou výstavy bude už tradične vyhlásenie výsledkov ankety Motocykel roka a taktiež aj Slovenská národná tetovacia výstava, ktorá bude spojená so súťažou o najzaujímavejšie tetovanie.

Okrem toho sa môžete aj tento rok tešiť na skvelý adrenalínový program. Čaká vás jedinečná šou plná ukážok kaskadérskych vystúpení mototrialistov či stuntriderov a nebudú chýbať ani autogramiády úspešných motocyklových reprezentantov.

Zaujímavý program sa bude odohrávať aj v obľúbenej Motozone. Návštevníkom predstavia svoje umenie rôzne hudobné formácie a pripravená bude aj súťaž v tanci o tyči, výstava moto veteránov či premietanie cestopisných motofilmov a amatérskych filmov z mototripov.

Prehliadka lodí

Výstavu motoriek súbežne dopĺňa aj medzinárodná výstava lodí a príslušenstva Boat Show, ktorá vás prenesie na more a prebudí vo vás túžbu stráviť dovolenku na niektorej z vystavených „krásavíc“.

V priestoroch výstaviska môžete obdivovať nádherné lode, plachetnice, jachty, člny aj skútre. Na výstave nájdete aj vybavenie a doplnky pre vodné športy a získate cenné informácie o vykonaní kapitánskych skúšok a potápačských kurzov.

v dňoch od 15. do 18. marca (štvrtok až nedeľa) / výstavisko Incheba / od 9:00 do 19:00 hod. (v nedeľu do 17:00 hod.) / vstupné 8 eur, zľavnené 6 eur (v sobotu 10 eur/8 eur)

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM