Rôzne

Oproti Inchebe vyrastie 18-poschodový vežiak s lukratívnymi bytmi

Stavebný a developerský boom je cítiť po celej Bratislave. Výnimkou nie je ani Petržalka, kde sa pripravuje výstavba projektu Einpark.

Ilustračný obrázok k článku Oproti Inchebe vyrastie 18-poschodový vežiak s lukratívnymi bytmi
10
Galéria

Developerské projekty neobchádzajú ani Petržalku. Pri vlakovej stanici vyrastá od jesene minulého roka bytový dom Panónka, v blízkosti Starého Mosta dokončujú projekt Fuxova a aktuálne môžeme badať stavebný ruch taktiež oproti Inchebe.

Einpark

Na dlhodobo voľnom pozemku medzi Einsteinovou ulicou, Gymnáziom Alberta Einsteina, Billou na Zadunajskej ulici a polyfunkčným objektom pri zjazde z Mosta SNP vyrastie projekt Einpark.

Jeho súčasťou bude 18-podlažný bytový dom a 6-podlažný kancelársky blok v tvare písmena L, ktorý oddelí byty od hlavnej dopravnej tepny. Projekt počíta aj s dvojpodlažnou podzemnou garážou so 449 parkovacími miestami.

Drahé byty

Za projektom stojí developer Corwin Capital a. s., ktorý má „na svedomí“ aj komplex Blumental. Spoločnosť ponúka prostredníctvom Einparku „vysoko kvalitné bývanie kombinujúce kvalitné materiálové prevedenie, premyslené dispozície a výbornú dostupnosť do všetkých mestských častí Bratislavy“.

To sa však odzrkadlilo aj v cenách. Tie totiž patria k najvyšším, s akými sa pri predaji bytov v Petržalke môžeme stretnúť. Kupujúci zaplatia za meter štvorcový od 2 500 do 2 900 eur. Einpark ponúka celkovo 110 bytov s výmerami od 32 do 151 štvorcových metrov, každý byt má navyše ešte balkón alebo terasu.

Výstavba projektu Einpark začala na jar tohto roku a panorámu Petržalky by mal oživiť v lete 2019, kedy developer plánuje dokončenie celého komplexu.

Projekt Einpark v Petržalke
10
Galéria
Zdroj: Corwin Capital
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM