Rôzne Správy

Hlasovali ste o najlepšej ZMRZLINE v Bratislave: TOTO je víťaz!

V ankete o najlepšiu zmrzlinu v Bratislave vyhrala zmrzlináreň U Marečka vo Vrakuni. Kto obsadil ďalšie priečky rebríčka o najlepšiu letnú pochúťku v meste?

Ilustračný obrázok k článku Hlasovali ste o najlepšej ZMRZLINE v Bratislave: TOTO je víťaz!
6
Galéria

Príchutí a druhov zmrzliny je nepreberné množstvo. Iste však súhlasíte, že obľúbená zmrzlináreň je pre každého len jedna. Na základe vášho hlasovania sme zostavili rebríček prevádzok, kde vám chutí najviac.

Najlepšia je Zmrzlina u Marečka

Spomedzi sedemnástich zmrzlinární naši čitatelia ohodnotili ako najlepšiu letnú pochúťku Zmrzlinu u Marečka na Kazanskej ulici, ktorá sa stala víťazom aj minulý rok. Určite sa teda oplatí vybrať sa za ňou ďalej od centra mesta.

Z miešacích strojov priamo v stánku vychádza zmrzlina, ktorá je pasterizovaná, bezvaječná, vyrobená podľa tradičnej dlhoročnej receptúry. „V dennej ponuke máme 30 druhov zmrzlinky. Obmieňame vyše 80 druhov zmrzliny a 20 druhov sorbetov. Ovocné zmrzliny sú všetky bez laktózy,“ chváli sa právom obľúbená zmrzlináreň.

U Marečka si môžete pochutnať na zmrzlinách od výmyslu sveta. V ponuke je napríklad biela pralinka, mäta s čokoládou, slaný karamel, tvaroh, malina cheesecake, mandarinka, zelené jablko, limeta, sorbet ananás či sorbet čučoriedka. Nechýba ani pino pinquino nugat, kit kat, jogurt, pomaranč, liči, CrumBolé Classic, Amadeus, pannacotta s jahodou, ružový grep, černica či zriedkavý sorbet moruša.

Cookies

Na druhom mieste sa umiestnila Zmrzlina Cookies, rovnako z Vrakune. Nájdete ju na Poľnohospodárskej ulici. Okrem dobrej zmrzliny si tu môžete pochutnať aj na dobrom zákusku a kávičke.

Luculus Ice Saloon

Tretiu priečku na rebríčku najlepších zmrzlinární ste prisúdili cukrárni Luculus Ice Saloon na Hviezdoslavovom námestí. Dlhý zástup, ktorý sa tam vždy v teplých dňoch vytvorí, svedčí o tom, že jej vynikajúcej chuti málokto odolá. Sympatický personál druhy zmrzlín pravidelne obmieňa, v ponuke majú aj vegánsku. Chuť ľadovej pochúťky je naozaj intenzívna a výrazná.

Rovnako na treťom mieste sa umiestnila aj Zmrzlina Rafaella, ktorú nájdete na Kaštieľskej ulici v Prievoze. Gratulujeme!

Stalo sa v Bratislave

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM