Šport

Hádzanárske ihrisko v Zámockom parku sa premení na ľadovú plochu aj tento rok

Sezóna zimného korčuľovania na ľade sa nám v Bratislave a okolí pekne rozbieha. Tak vytiahnite korčule a hor sa na ľad!

Ilustračný obrázok k článku Hádzanárske ihrisko v Zámockom parku sa premení na ľadovú plochu aj tento rok
5
Galéria
Zdroj: TASR

Obyvatelia Malaciek sa aj tento rok môžu tešiť na zábavné šantenie na ľadových korčuliach. Hádzanárske ihrisko v Zámockom parku sa totiž premení na ľadovú plochu.

Hurá na ľad!

„Klzisko plánujeme otvoriť vo štvrtok 6. decembra. Tento termín však môže byť posunutý vzhľadom na očakávané oteplenie a dážď,“ povedal riaditeľ príspevkovej organizácie mesta AD HOC Dušan Rusňák.

Pre verejnosť bude klzisko otvorené denne od 14:00 do 18:00 hod., resp. niektoré dni len do 17:00 hod. Organizované skupiny a partie rekreačných hokejistov si môžu klzisko prenajať mimo týchto časov od 6:00 do 24:00 hod.

Vstupné na ľadovú plochu: deti do troch rokov majú vstup v sprievode dospelej osoby zadarmo, deti 4 – 15 rokov – 0,70 eur / 1 vstup, študenti / dôchodcovia – 1 euro / 1 vstup, dospelí – 1,50 eur / 1 vstup a doprovod (bez korčúľ) – 1 euro. Ak prídete 30 minút pred koncom, za vstupné zaplatíte menej.

Ľadovú plochu nájdete na tradičnom mieste – na hádzanárskom ihrisku v Zámockom parku, kde je vytvorené potrebné zázemie, vrátane osvetlenia a budovy so zrekonštruovanými šatňami a sociálnymi zariadeniami.

Zimné korčuľovanie
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM