Šport

Viedenský ľadový sen: Klzisko na Rathausplatz sa vám nikdy nezunuje!

Naše mesto ponúka viacero príjemných vonkajších klzísk. Ak však máte chuť na naozaj parádny zážitok z jazdy na korčuliach, oplatí sa vám zájsť do blízkej Viedne.

Ilustračný obrázok k článku Viedenský ľadový sen: Klzisko na Rathausplatz sa vám nikdy nezunuje!
9
Galéria
Zdroj: Wiener Eistraum FB

Privrite oči a predstavte si rozsiahlu, akoby nikde nekončiacu plochu klziska, kde sa nemusíte korčuľovať iba do kolieska. Ak sa premiestnite o približne 60 km na západ a otvoríte oči – vaše predstavy sa stanú realitou.

Cesta snov cez Rathauspark

Wiener Eistraum čiže Viedenský ľadový sen je skvelé klzisko na Rathausplatz. Stará monumentálna radnica dodáva miestu osobité čaro, ktorému radi podľahnete. Na približne 8-tisícoch metrov štvorcových ľadového povrchu sa môžete do sýta vykorčuľovať sedem dní v týždni od 10:00 až do 22:00 hod.

Romantická snová cesta cez Rathauspark je vhodná aj pre deti a začiatočníkov. Viedenské ľadové kráľovstvo ponúka dokonca bezplatné korčuľovanie pre deti vo Viedenskej školskej asociácii do 16:00 hod. Ak máte chuť zapojiť aj iné svaly ako nohy, môžete si na vyhradenom ihrisku zahrať čoraz populárnejší curling.

Naši rakúski susedia myslia naozaj na všetko. Hneď pri ihrisku nájdete stánky s jedinečnou ponukou jedla aj teplých nápojov, ktoré sa po športovom výkone určite budú hodiť.

A čo je najlepšie – na rozdiel od väčšiny bratislavských vonkajších klzísk si cez Rathauspark môžete na korčuliach zajazdiť každý deň až do 4. marca. Cena lístka pre dospelého je 6,75 eur, pre dieťa 4,95 eur. Vstupenky si môžete kúpiť TU.

Wiener Eistraum
9
Galéria
Zdroj: Wiener Eistraum FB
Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM