Rôzne Šport

Verejné klzisko v River Parku pokrstí hokejová legenda Miroslav Šatan

Otvorenie ľadovej sezóny ponúkne bohatý program. Novinkou budú Mikulášske minitrhy, na ktorých sa budú dať ochutnať dobroty zo „špajze“ šéfkuchára Jaroslava Žídeka.

Ilustračný obrázok k článku Verejné klzisko v River Parku pokrstí hokejová legenda Miroslav Šatan
8
Galéria
Zdroj: J&T Real Estate

Zima v River Parku sa už tradične bude niesť v znamení korčuľovania. Tohtoročné otvorenie verejného klziska však bude skutočne výnimočné, keďže krstným otcom 8. ročníka ľadovej sezóny sa stane najlepší strelec v histórii slovenskej reprezentácie a držiteľ všetkých štyroch medailí z majstrovstiev sveta, hokejová legenda Miroslav Šatan.

Mikuláš v River Parku

Krst je súčasťou celodenného zábavného podujatia Mikuláš v River Parku, ktoré sa uskutoční v nedeľu 2. decembra. Výstavbu a prevádzku verejného klziska s rozlohou 375 metrov štvorcových zabezpečuje a financuje spoločnosť JTRE, vďaka čomu bude ľadová plocha počas celej prevádzkovej doby slúžiť výhradne verejnosti a na nekomerčné účely a vstup bude zadarmo.

„Verejné klzisko je už dnes nielen tradíciou tejto štvrte, ale aj obľúbeným miestom pre aktívne rodinné víkendy či stretnutia s priateľmi. Sme veľmi radi, že si ho mnohí Bratislavčania obľúbili a že je väčšinu času plné ľudí,“ hovorí výkonný riaditeľ JTRE Pavel Pelikán. V blízkosti ľadovej plochy bude aj tento rok požičovňa korčúľ a stánok s občerstvením.

Bohatý program

Otvorenie ľadovej sezóny 2. decembra ponúkne bohatý celodenný program. Okrem prítomnosti Miroslava Šatana sa návštevníci podujatia môžu tešiť na speváčku Dominiku Mirgovú, ale tiež na malých hokejistov z HOBA Bratislava, krasokorčuliarov z KŠK Slovan a deti z folklórneho súboru Prvosienka, ktoré predvedú, ako vyzerali vianočné sviatky kedysi.

Podujatím bude sprevádzať obľúbená Víla Ella a na všetkých čaká bohatá tombola. Nebude chýbať obľúbené vozenie na koči ťahanom koňmi a fotenie s maskotmi Mickey Mouse a Minnie, ktorí tento rok oslavujú svoje 90-te jubileum.

Mikulášske minitrhy

Novinkou budú Mikulášske minitrhy, na ktorých sa budú dať ochutnať napríklad pečený čaj a dobroty zo „špajze“ šéfkuchára Jaroslava Žídeka. Ten tento rok navarí aj charitatívnu Mikulášsku kapustnicu, z ktorej výťažok bude prostredníctvom Nadácie J&T poskytnutý sociálne slabším rodinám.

Chránená dielňa Domova sociálnych služieb pre deti a dospelých Integra ponúkne svoje ručne vyrábané produkty, ktorých kúpou prispejete na nákup materiálu na výrobu ďalších pekných vecí. Podujatie ukončí príchod Mikuláša s čertom a anjelom, ktorí rozdajú deťom darčeky. Počas celého dňa bude ľadová plocha k dispozícii verejnosti.

Bratislava24.sk informoval Martin Vrba, PR MANAGER JTRE.

Prevádzkové hodiny pre verejnosť:

Pondelok – nedeľa 10:00 – 21:00 hod.

Prevádzkové hodiny pre verejnosť počas sviatkov:

24. 12. 2018 10:00 – 17:00 hod.

25. 12. 2018 ZATVORENÉ

26. 12. 2018 10:00 – 21:00 hod.

31. 12. 2018 10:00 – 17:00 hod.

1. 1. 2019 12:00 – 21:00 hod.

Klzisko River Park
8
Galéria
Zdroj: J&T Real Estate
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM