Aktualizované KAW Rôzne Správy

Okolie Tržnice sa mení: Zmizne aj terasa obľúbeného podniku, ktorý ohlásil KONIEC

Obľúbené miesto Bratislavčanov bude snáď už onedlho opäť lákať k nákupom čerstvej zeleniny, ovocia, kvetov a ďalšieho tovaru.

Ilustračný obrázok k článku Okolie Tržnice sa mení: Zmizne aj terasa obľúbeného podniku, ktorý ohlásil KONIEC
8
Galéria
Zdroj: Bratislava - Nové Mesto

Tržnica na Trnavskom mýte, ktorá roky patrila k obľúbeným zastávkam Bratislavčanov po ceste z práce či v sobotu pri nákupoch, sa v poslednom období mení. Postupne naberá „nový dych“ a premieňa sa na moderné trhovisko.

Obľúbený podnik skončil

Najnovšie spred Tržnice mizne veľká zelená terasa patriaca podniku Bastion pub, ktorý dlhé roky sídlil v podzemí, no v septembri prevádzka zanikla. Bratislava tak prišla o ďalší obľúbený priestor, kde sa dalo dobre najesť, stretnúť s priateľmi a zabaviť na menších „živých“ koncertoch. „Nájomca priestor uvádza do "pôvodného stavu“, kde je predpoklad dočistenia priestoru do konca týždňa," uvádza sa na sociálnej sieti na stránke fanúšikov Novej tržnice.

Okolie tržnice sa mení

Zmeny v okolí Tržnice a na nej sú očividné. Už dlhší čas je odstavená veľká obrazovka, ktorá roky „svietila“ na streche. V dohľadnej dobe by mala zmiznúť. „Rieši sa jej odstránenie, ktoré je však komplikované pre právne vzťahy – majiteľa z Českej republiky,“ informuje Nová tržnica.

Plánuje sa aj odstránenie billboardu na vyústení vzduchotechniky a na rad by malo prísť tiež omaľovanie výduchov.

Počas víkendu pokračovali práce na demontáži trvalej celoročnej terasy, ktorá zaberala veľký verejný priestor Tržnice zo...

Posted by Nová Tržnica - Trnavské mýto on Sunday, February 7, 2021

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM