Rôzne Správy

FOTO: DIVIAČICA s mladými sa zabývala na rušnej ulici v Bratislave. Dávajte si POZOR!

Hliadky mestskej polície miesto v pravidelných intervaloch kontrolujú. Diviačica sa zatiaľ nechystá priestor opustiť.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: DIVIAČICA s mladými sa zabývala na rušnej ulici v Bratislave. Dávajte si POZOR!
3
Galéria

Diviaky sa už stávajú bežnou súčasťou niektorých lokalít v Bratislave. Teraz si mama – diviačica našla útočisko rovno pri ceste, kadiaľ každú chvíľu prechádza trolejbus.

Bratislavská mestská polícia upozorňuje na fakt, že sa pohybuje aj po Vlárskej ulici. Viackrát ju spozorovali aj s mladými na križovatke so Starou Klenovou, na trávnatej ploche v húštine. Policajti preto vyzývajú na opatrnosť.

Nefotografujte ju!

Plochu sme do času, kým sa zver nepodarí dostať do jej prirodzeného prostredia, do lesa, opáskovali. Pokiaľ je to možné, prosíme, vyhýbajte sa tomuto miestu a ak už križovatkou musíte prejsť, nezdržiavajte sa tam,“ radia mestskí policajti na sociálnej sieti.

Polícia zároveň žiada ľudí, aby diviakov v prípade, že ich spozorujú, zbytočne neprovokovali a nefotografovali, ale lokalitu urýchlene opustili. Hliadky mestskej polície miesto v pravidelných intervaloch kontrolujú.

Podľa slov poslanca mestského zastupiteľstva za Mestskú časť Bratislava-Nové Mesto Jakuba Mrvu diviaky do spomínanej lokality chodia takmer každú noc. Vídať ich na Magurskej, Rozvodnej aj Vlárskej. „Je to vidno podľa ich pobytových znakov. Majú ležovisko na súkromných pozemkoch na Kolibe. Táto to o 16:00 hod. pobehuje pri chodníku a zastávke MHD,“ píše na sociálnej sieti.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Diviačica na Kramároch
3
Galéria

Kramárčania - opatrne. Diviačica s mladými si bohužial urobila ležovisko v húštinke na veľmi frekventovamom mieste....

Posted by Jakub Mrva je Team Bratislava on Saturday, April 30, 2022
Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM