Aktualizované Rôzne Správy

Vodiči, pozor! Cez tunel Sitina sa nedostanete. Tvoria sa kolóny, zlá situácia je aj v Petržalke

Dôvodom sú viaceré dopravné nehody.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, pozor! Cez tunel Sitina sa nedostanete. Tvoria sa kolóny, zlá situácia je aj v Petržalke
Zdroj: TASR

Bratislavský tunel Sitina v smere von z mesta priebežne uzatvárajú pre kolóny. Zlá dopravná situácia je aj v Petržalke.

Kolóny na Lafranconi aj na Moste SNP

Dopravnú situáciu v Bratislave komplikuje viacero nehôd. V tejto súvislosti sa tvoria kolóny na Einsteinovej v smere na Most Lafranconi, tiež na Moste SNP v smere do centra. Upozorňuje na to Zelená vlna RTVS.

„V Bratislave – Petržalke na konci Einsteinovej v smere na Most Lafranconi sa v strednom pruhu zrazili dve autá a ďalej pred Mostom Lafranconi sa zrazilo osobné auto s nákladným, taktiež blokujú stredný pruh,“ spresnila Zelená vlna. Kolóna sa podľa dopravných aplikácií tvorí už od Mosta Apollo.

Zelená vlna ďalej informuje aj o 20-minútovom zdržaní na Moste SNP v smere do centra.

Tunel Sitina

Dopravná nehoda sa ráno stala aj na diaľnici D2 pred križovatkou Lamač. Zdržanie je približne 20 minút. Upozorňuje na to Zelená vlna RTVS.

Zdržanie je už od Mosta Lafranconi, Stellacentrum odporúča vodičom obísť nehodu cez Patrónku.

V stredu ráno sa tvoria v Bratislave aj ďalšie kolóny. Do 20 minút sa vodiči zdržia na Ulici Svornosti v smere do centra a na vjazde do Bratislavy z Mosta pri Bratislave.

Štvrťhodinové zdržanie je podľa Zelenej vlny RTVS na starej Seneckej ceste v smere do hlavného mesta SR, tiež na vjazde do Bratislavy po diaľnici D2 zo Stupavy.

Viac o doprave v Bratislave

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM