Rôzne

Do Bratislavy mieria útulkáči, aby si na ľudsko-zvieracej zoznamke našli nový domov

Psíkovia z celého Slovenska sa budú uchádzať o vašu lásku a nový peliešok. Príďte sa zoznámiť a možno práve vy sa domov vrátite s novým členom rodiny.

Ilustračný obrázok k článku Do Bratislavy mieria útulkáči, aby si na ľudsko-zvieracej zoznamke našli nový domov
34
Galéria
Zdroj: Nájdite sa Facebook

Vďaka akcii Nájdite sa… so zvieratkom z útulku si už našli svoj vytúžený domov stovky psíkov a mačiek z celého Slovenska. A už o pár dní k nim pribudne niekoľko ďalších šťastlivcov!

Nájdite sa!

Na zadnom nádvorí obchodného centra Aupark sa 21. septembra (10:00 – 16:00 hod.) opäť stretnú zvieratká zo slovenských útulkov, ktoré sa prídu zoznámiť so svojimi novými potenciálnymi rodinami. Na akcii môžete spoznať zvieratká, ktoré by ste za iných okolností pravdepodobne ani nestretli.

Tešiť sa môžete na psíkov z OZ Majme srdce, OZ Túlavá labka, Tulkáčik, OZ Priateľ Pes Štúrovo, Útulok Senica, Pes v núdzi, OZ Dog azyl, Záchranný Koráb, OZ Zvieratkovo a Zverokruh.

Útulky aj samotné zvieratká predstavia moderátori akcie aj s ich príbehmi, aby ste si tak mohli lepšie vybrať zvieratko, ktoré k vám najviac sedí. Ak s výchovou psíka ešte nemáte žiadne skúsenosti, na mieste budú k dispozícii aj odborníci, ktorí vám pomôžu pri výbere zvieratka.

Akcia má aj bohatý sprievodný program zameraný na ochranu prírody a zvieratká, či súťaže pre deti. Tešiť sa môžete aj na rôzne stánky a kultúrny program, na ktorom vystúpia Dominika Mirgová, Tomy Kotty, Dawe white, Martin Kráľ, Majself, Veronika Strapková, Matěj Vávra či Carmel Paradise.

Nájdite sa… so zvieratkom z útulku sa uskutoční pod záštitou primátora hlavného mesta Bratislavy Matúša Valla.

Nájdite sa so zvieratkom z útulku
34
Galéria
Zdroj: Nájdite sa Facebook

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM