Rôzne

Tradičné Dni Vianoc v Inchebe spestria aj folklórne vystúpenia a festival spoločenských hier

Spojiť nákupy s kultúrou a užiť si aj duchovnú stránku Vianoc môžete aj v Inchebe. Trhy otvoria svoje brány už o pár dní.

Ilustračný obrázok k článku Tradičné Dni Vianoc v Inchebe spestria aj folklórne vystúpenia a festival spoločenských hier
20
Galéria
Zdroj: TASR

Vianočné trhy so stovkami tipov na tradičné i originálne vianočné prekvapenia do Incheby od 30. novembra do 19. decembra prinášajú obľúbené Dni Vianoc.

Nákupy aj hry

Na návštevníkov čaká až 300 predajcov s bohatou ponukou sortimentu. Pod strechou Incheby nájdete oblečenie, vianočné dekorácie, hračky, knihy, kozmetiku, šperky a bižutériu, kožený tovar, elektroniku, zábavnú pyrotechniku aj rôzne bytové doplnky. Nebudú chýbať cukrovinky, varené víno a vianočné špeciality, ktoré vyčaria typickú sviatočnú atmosféru.

Víkendy počas Dní Vianoc spestria zaujímavé vianočné aktivity. Prvý decembrový víkend bude patriť zábave, o ktorú sa postará festival spoločenských hier. Brány HRAtislavy sa 1. až 2. decembra otvoria pre každého, kto si chce oddýchnuť v predvianočnom strese a stráviť príjemné chvíle so svojimi blízkymi. Budete môcť na vlastnej koži otestovať ktorúkoľvek zo stoviek hier, pričom s výberom a pravidlami vám pomôže skúsený personál.

Tých, ktorí uprednostňujú ručne výrobené darčeky, určite potešia Handmade víkendy s pestrou ponukou vianočných maličkostí od malých či väčších výrobcov. To všetko bude poprepletané vystúpeniami folklórnych súborov, klauniádami a veselou zábavou nielen pre deti.

Podrobný program Dní Vianoc v Inchebe nájdete TU.

piatok 30. novembra – streda 19. decembra / Incheba / vstupné 2 eurá, deti do 6 rokov v sprievode dospelej osoby majú vstup zadarmo

Dni Vianoc v Inchebe
20
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM