KAW Rôzne Správy

Dni Vianoc v Inchebe predsa budú. Nákupy si môžete spestriť jazdou na vyhliadkovom kole

Tento rok predajcov podporí aj bezplatný vstup a parkovanie v areáli výstaviska pre všetkých návštevníkov počas celého trvania podujatia.

Ilustračný obrázok k článku Dni Vianoc v Inchebe predsa budú. Nákupy si môžete spestriť jazdou na vyhliadkovom kole
20
Galéria
Foto: Milan Hanzel / Zdroj: Dnes24.sk

Dni Vianoc v Inchebe tradične lákajú množstvo nakupovania chtivých ľudí. Ešte v októbri sa zdalo, že trhy budú zrušené a presunuté na rok 2021. Nakoniec sa predsa len uskutočnia, avšak pri dôsledných protiepidemických opatreniach. Bratislava24 o tom informovala hovorkyňa Incheby Martina Macková.

Vyhliadkové koleso aj kolotoče

Na pravom brehu Dunaja si tak môžete už od 3. decembra nakúpiť dekorácie, rôzne „darčekové“ drobnosti aj tradičné vianočné špeciality. Nákupy s deťmi spestrí aj detský kolotoč a vyhliadkové koleso, z ktorého si môžete vychutnať panoramatický pohľad na predvianočnú Bratislavu.

Počas necelých troch predvianočných týždňov, až do 21. decembra, budete môcť podporiť aj tradičných remeselníkov a predajcov, ktorí v uplynulom období pre pandémiu zažívali náročné časy. Okrem remeselných výrobkov tu nájdete aj výrobky z oblasti módy, bižutériu, interiérové doplnky či iné drobnosti.

Tento rok predajcov podporí aj bezplatný vstupu a parkovanie v areáli výstaviska pre všetkých návštevníkov počas celého trvania Dní Vianoc v Inchebe.

Hladní nezostanete

Predvianočný čas spríjemní vôňa vareného vína, punču a ďalších lákavých tradičných i moderných špecialít, ktoré sa budú podávať vonku pred budovou výstaviska.

Vzhľadom na aktuálnu situáciu budú Dni Vianoc v Inchebe sprevádzať dôsledné hygienické a protiepidemické opatrenia. „Pôdorys interiéru bude upravený tak, aby zohľadňoval aktuálne nariadenia a umožňoval dodržiavanie vzájomných rozostupov. Kontrolovaný vstup zabezpečí informácie o presnom počte osôb v hale, vďaka čomu bude dodržaná maximálna možná kapacita,“ dodala hovorkyňa Incheby Martina Macková.

Dni Vianoc v Inchebe / od 3. do 21. decembra / v pracovné dni od 11.00 do 18.00 a cez víkendy od 10.00 do 19.00 hod. / vstup aj parkovanie v areáli výstaviska sú bezplatné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM