KAW Rôzne Správy

Ďalší VIANOČNÝ TRH na obzore. Sviatočnú atmosféru ponúkne aj Stará tržnica

Na trhu si budeme môcť kúpiť vianočné darčeky od slovenských výrobcov a predajcov, ktorí v súčasnej pandemickej situácii stratili množstvo príležitostí predávať svoje výrobky.

Ilustračný obrázok k článku Ďalší VIANOČNÝ TRH na obzore. Sviatočnú atmosféru ponúkne aj Stará tržnica
9
Galéria
Foto: Karol Srnec / Zdroj: ephoto.sk

Napriek tomu, že ešte začiatkom novembra to vyzeralo s víziou vianočných trhov biedne, pomaly prichádzajú dobré správy, že si sviatočnú atmosféru predsa len užijeme. Svoje brány už otvoril Zimný Tyršák na petržalskej strane Dunaja a vianočný trh pripravujú aj v Starej tržnici.

Nakúpte darčeky

Spojenie viacerých organizátorov, medzi ktorými sú aj BRaK – Bratislavský knižný festival, Bratislava Design Week a Urban Market, sľubuje príjemné nákupy a rôzne originálne špecialitky.

Na trhu v Starej tržnici budeme môcť nakúpiť vianočné darčeky od slovenských výrobcov a predajcov, ktorí v súčasnej pandemickej situácii stratili množstvo príležitostí predávať svoje výrobky. Okrem trhovníkov, ktorých dôverne poznáte zo sobotných potravinových Trh-Piac-Markt, budú počas pracovných dní aj predajcovia z iných oblastí, ako je dizajn, šperk, móda či knihy.

Vianočná tržnica sa pre návštevníkov otvorí počas 4 nasledujúcich týždňoch v týchto termínoch:

Prvý týždeň: 25. 11. – 28. 11.

Druhý týždeň: 2. 12. – 5. 12.

Tretí týždeň: 9. 11. – 12. 12.

Štvrtý týždeň: 16. 12. – 19. 12.

Bezpečnosť nadovšetko

Vzhľadom na aktuálnu pandemickú situáciu bude budova Starej tržnice pravidelne dezinfikovaná a vetraná. Pôdorys trhu je upravený tak, aby bol celkový priestor v tržnici prispôsobený aktuálnym opatreniam. Vstupy budú kontrolované, aby mali organizátori prehľad, koľko návštevníkov sa v danom čase nachádza v budove.

V stredu, štvrtok a piatok bude mať Vianočná tržnica & Trh-Piac-Markt otvorené od 12.00 do 20.00 hod. V sobotu návštevníkov privíta tradičný potravinový Trh – Piac – Markt od 09.00 do 15.00 hod.

Ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM