Alexandra Húsková Rôzne

Decathlon otvoril vo Pharose svoju druhú predajňu v Bratislave

Francúzska sieť športových predajní Decathlon otvorila ďalšiu predajňu v Bratislave. Nachádza sa v nákupnom centre Pharos, v susedstve Bauhausu. Decathlon Pharos má rozlohu 3000 m štvorcových a je postavený ako eko budova. Nájdete tu široký výber športových potrieb za príjemne ceny.

Ilustračný obrázok k článku Decathlon otvoril vo Pharose svoju druhú predajňu v Bratislave
Zdroj: Dnes24.sk

Rozloha predajne je 3000m2, od Decathlonu Bory je väčšia o 1000m2. Postavená je ako eko budova, ktorá spĺňa všetky ekologické certifikáty. Priestory predajne sú vysvietené led svietidlami, rovnako samotná budova, ako aj parkovisko a logistika.

Viac o sieti Decathlon si prečítajte tu: Prvých zákazníkov športového obchodu Decathlon dnes privítali zamestnanci potleskom

„Sortiment je rozšírený, sústreďujeme sa na viac druhov a farieb a máme širšiu ponuku pre náročnejších športovcov. Oproti predajni v Boroch máme väčší sortiment napríklad pre horolezcov,“ povedal pre Bratislava24.sk Michal Vasas, riaditeľ predajne Decathlon Pharos. Zaujímavosťou je, že riaditeľ má iba 25 rokov. Je bývalým profesionálnym basketbalistom a osobným trénérom.

„V štruktúre našej firmy je najdôležitejším človekom predajca, ktorý je najbližší pre zákazníka. Všetci naši zamestnanci sú aktívnymi športovcami. Celkovo máme 60 predajcov, na predajni ich nájdete denne okolo 30,“ doplnil Vasas.

Dostupný tovar s férovými pravidlami

Výrobky zakúpené v predajni si zákazníci môžu hneď vyskúšať a to buď priamo v obchode, alebo na dvoch multifunkčných ihriskách. Výhodou vernostného programu, do ktorého sa zákazníci môžu zapojiť priamo v obchode, je možnosť vrátiť, alebo vymeniť tovar do 2 mesiacov od kúpy. Bloky od zakúpeného tovaru si pritom nemusíte ukladať, údaje o tovare sa načítavajú na vernostnú kartu.

Filozofiou firmy je sprístupniť šport pre všetkých. Decathlon ponúka športovú výstroj pre približne 70 športových disciplín, či voľnočasových aktivít. Milovníkov kempovania poteší napríklad najväčší rodinný stan na slovenskom trhu za 230 eur.

Peter z Bratislavy prišiel na nákupy do Decathlonu pre výbavu na volejbal. „Decathlon poznám z Francúzska, bol som prekvapený, že ceny sú tu rovnaké, čakal som, že na Slovensku budú vyššie,“ vyjadril sa pre Bratislava24.sk.

Približne 85% značiek tovaru sú privátne značky siete Decathlon, ako napríklad : KALENJI (beh), ARTENGO (tenis), BTWIN (cyklistika), KIPSTA (kolektívne športy), OXELO (korčule a kolobežky), DOMYOS (fitnes), QUECHUA (turistika), FOUGANZA (jazdectvo). Nájdete tu však aj produkty značiek Adidas, Puma, či Nike.

Ako sa sem dostanete ? Zistili sme, akou autobusovou linkou sa dostanete do nového nákupného centra Pharos

Čo nájdete v nákupnej zóne Pharos? Pharos Park otvára svoje brány: Bauhaus privíta prvých návštevníkov už budúci týždeň. Vieme čo ponúkne

Počas celého víkendu budú vystupovať detské kluby, pripravené sú športové súťaže a hry pre deti.

  • maľovanie na tvár So a Ne 14.00–18.00
  • tvarovanie balónov So a Ne 14.00–17.00

Piatok

  • 15.00 – folklórny súbor Vienok
  • 16.00 – tanečná skupina M.A. Hip-Hop UNIT
  • 17.00 – tanečná škola Elledanse

Sobota

  • 11.00 – Detské baletné štúdio Magdalény Thierovej
  • 14.00 – tanečná škola Elastic
  • 16.00 – Módna prehliadka športového oblečenia značiek Domyos, Kalenji a Quechua

Nedeľa

  • 14.00 – tanečný klub Spektrum
  • 16.00 – Tanečný klub District Dance Bratislava
Decathlon Pharos
16
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM