Nina Táborská Rôzne

Pharos Park otvára svoje brány: Bauhaus privíta prvých návštevníkov už budúci týždeň. Vieme čo ponúkne

Špecializované centrum pre dielňu, dom a záhradu Bauhaus, otvára v Pharos Business Parku v Bratislave svoju prvú veľkopredajňu na Slovensku. Prvých návštevníkov privíta už 4. júna. Pozrite sa, čo všetko tu nájdete.

Ilustračný obrázok k článku Pharos Park otvára svoje brány: Bauhaus privíta prvých návštevníkov už budúci týždeň. Vieme čo ponúkne
Zdroj: Dnes24.sk

Súčasťou bratislavského Bauhaus-u je Svet Kúpeľni, ktorý ponúka kompletné riešenie novej kúpeľne, alebo jej rekonštrukciu, od návrhu až po stavebné práce. Záhradkári, profesionáli a milovníci záhrad ocenia veľkoplošné Záhradné Centrum, ktoré ponúkne pestrú paletu vnútorných a vonkajších rastlín, a taktiež široký výber záhradnej techniky. V rámci špecializovaného oddelenia Nautic si budete môcť vybrať zo širokej ponuky výrobkov špeciálne navrhnutých pre vodné športy.

„Otvorením novej veľkopredajne Bauhaus v Bratislave začíname písať na Slovensku nový príbeh, ktorý má za cieľ osloviť všetkých slovenských domácich majstrov a remeselníkov, domácnosti s vlastnou predstavou o bývaní či stavebné spoločnosti a živnostníkov. Zákazníkom ponúkame nielen široký sortiment tovaru, odborné služby a poradenstvo, mnohé významné benefity, ale predovšetkým ideálny pomer cena – vysoká kvalita,“ uviedol Aleš Pacal, konateľ Bauhaus odborné centrum pre dielňu, dom a záhradu k. s.

Brány Bauhaus sa pre zákazníkov otvárajú už o 7 hodine ráno. Na výber budete mať viac ako 120-tisíc druhov výrobkov v 15-ich špecializovaných oddeleniach.

Bauhaus ponúkne tiež rozšírené otváracie hodiny. V pracovné dni od 7 hodiny do 21 hodiny a počas víkendu bude veľkopredajňa sprístupnená návštevníkom od 8 hodiny do 21 hodiny.

K dispozícii bude tiež vernostný program, ktorý má poskytnúť trvalé zľavy do výšky 10 percent. Bauhaus zákazníkom rovnako ponúkne aj dopravu či montáž zakúpeného tovaru, odborné poradenstvo, požičovňu náradia, centrum na miešanie farieb, predĺženú záruku na 5 rokov na všetky elektrické ručné náradie a stroje, služby zákazníkom na vysokej úrovni či bezhotovostné platby.

Viac o veľkopredajni sa dočítate tu: Bauhaus v Pharos Parku otvorí svoje brány už čoskoro.

„Okrem toho Bauhaus novo poskytuje montážny servis a tzv. „Hodinového manžela“ a taktiež služby „Dnes objednaj, zajtra vyzdvihni“, ktoré ocenia predovšetkým veľkoodberatelia či zákazníci, ktorí plánujú väčšie stavebné úpravy interiéru či exteriéru. Remeselníci iste ocenia požičovňu náradia, rezanie dreva a rôzne workshopy," informovala Bratislava24.sk Eva Vavrincová, Senior PR manager agentúry Media In.

Priamo na predajni bude možné uzavrieť Zmluvu o nákupe vďaka službe Bauhaus Finančné služby, ktoré umožnia nákupy na splátky v duchu „Kúpte dnes, plaťte neskôr“. Súčasťou je tiež Bauhaus Drive In Aréna, ktorá je určená nielen stavebníkom, remeselníkom či veľkoodberateľom. Umožňuje vjazd priamo k uskladnenému tovaru.

Tento týždeň privíta prvých návštevníkov aj francúzsky športový obchod Decathlon.

Zdroj Foto: Oficiálne stránky Pharos Park – pharospark.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM