Rôzne

Darčeky pre psíkov: Poradíme, čo by si váš chlpáč vyňuchal pod stromčekom najradšej

Vianoce sú tu čo nevidieť, a tak je najvyšší čas poobzerať sa po darčekoch. Pri nákupnej horúčke myslite aj na domácich miláčikov, ktorí sú tiež členmi rodiny.

Ilustračný obrázok k článku Darčeky pre psíkov: Poradíme, čo by si váš chlpáč vyňuchal pod stromčekom najradšej
7
Galéria
Zdroj: pixabay

Aj zvieratá sa dokážu tešiť. Tešia sa z tých najväčších maličkostí, akými sú váš príchod domov, oslovenie, pohladenie, ale aj vaša prítomnosť. Každý milovník zvierat však túži na narodeniny či Vianoce obdarovať aj svojho štvornohého kamaráta. Na trhu je už nepreberné množstvo darčekov od mlsiek až po doplnky. My sme pre vás vybrali tie TOP. Inšpirujte sa!

TOP darčeky pre psíkov

Maškrty

Voňavá maškrta platí asi na každého psíka najviac. Keď začne šušťať vrecúško s piškótami, máte jeho stopercentnú pozornosť. Tieto Vianoce ale skúste vsadiť na niečo luxusnejšie, chutnejšie a zdravšie zároveň – sušené mňamky zo Sušienkova. Napríklad také Losie bobky bez umelých prísad, stabilizátorov, dochucovadiel, éčok a nekvalitných surovín ocení žalúdok vášho psíka najviac.

Alebo zájdite do najmlsavejšej pekárničky v Bratislave Mls a namiešajte si balík chutných pečeňových labiek alebo vyskúšajte obľúbené puppycake, haffiny maffiny či laskonky. Zoženiete tu dokonca aj špeciálnu vianočnú večeru pre vášho chlpáča. Je to jedlo, ktoré má psík dostať na Vianoce počas večere, kým my ľudia jeme naše tradičné jedlo.

Hravé Vianoce

Spríjemnite sviatky chlpáčom novými hračkami. Najobľúbenejšie sú loptičky a pískajúce hračky, ale aj také, do ktorých možno ukryť mlsavú dobrotu. Psík sa s takou hračkou nielen vyhrá, ale si aj dobre zamaškrtí. Bohatý výber hračiek nájdete v Lavpet.

Zdravý po celý rok

Starostlivosť o psíka nie je práve lacná záležitosť, a tak si svojich chlpáčov opatrujeme najlepšie ako vieme. Jedným z najbežnejších a zároveň veľmi vážnych problémov býva problém s ďasnami a zubami. Zápal ďasien spôsobuje zvieratku bolesti, stratu chuti do jedla a pri neriešení problému môže viesť až k strate zubu či celého chrupu. Ak sa chcete tomuto scenáru vyhnúť, kúpte psíkovi Lásku pre zdravé zuby a ďasná. Zdravie je predsa vzácne a treba si ho chrániť.

Hrejivý darček

Zima je tu a s ňou aj mrazivé mínusové teploty. Je nutné si uvedomiť, že väčšina psov už nežije vonku, a preto už pri vonkajších teplotách pod 10 °C je rozdiel pri prechode z bytu aj viac ako 15 °C. Ak ste tak ešte neurobili, zaobstarajte chlpáčovi hrejivý svetrík či bundičku. Keďže idú Vianoce, môžete siahnuť po hrejivom vianočnom svetríku. Svetrík vášho kamaráta príjemne zohreje, naladí vianočnú atmosféru a je dostatočne pružný na nosenie.

Nový „ohoz“

Pri celoročnom šantení v lese sa stáva, že sa postroj, obojok či vôdzka opotrebujú. Kúpte psíkovi pod stromček nový štýlový ručne robený komplet Hound zo 100% bavlny, prírodnej alebo vegánskej kože. Môžete si vybrať z niekoľkých farebných kombinácií, podľa toho, ktorá farba psíkovi pristane najviac.

Za fešáka

Na Štedrý večer sa všetci nahodíme do slávnostných šiat a pekne sa učešeme. Za fešáka v tento večer môže byť aj váš psík! Jedným z posledných trendov v „obliekaní“ psíkov je motýlik. Psíkovi nezavadzia, jednoducho ho pripevníte na obojok a dodáte mu ten správny slávnostný šmrnc.

Veselé Vianoce labkáči!

Darčeky pre psíkov
7
Galéria
Zdroj: pixabay
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM