Správy Samospráva

Dajte NEPOTREBNÝM veciam druhú šancu. Aj v Petržalke môžete prispieť na veľký BAZÁR

V mestskej časti budú bezplatne preberať nepotrebné, no stále čisté, zachovalé, funkčné a kompletné veci, ktoré ešte dokážu poslúžiť iným.

Ilustračný obrázok k článku Dajte NEPOTREBNÝM veciam druhú šancu. Aj v Petržalke môžete prispieť na veľký BAZÁR
Zdroj: Dnes24.sk

Každý z nás má veci, ktoré sa mu už do bytu nehodia. Ak rozmýšľate, ako sa ich zbaviť a zároveň sa vám ešte nezdajú celkom na „zahodenie“, odvezte ich na bazár v Petržalke.

Veci do Mestského bazáru

„V spolupráci s OLO – Odvoz a likvidácia odpadu budeme už v pondelok 27. septembra od 12:00 do 18:00 hod. v areáli nášho Zberného dvora Petržalka s radosťou a bezplatne preberať vaše nepotrebné, no stále čisté, zachovalé, funkčné a kompletné veci, ktoré ešte dokážu poslúžiť iným,“ informuje petržalská samospráva na sociálnej sieti.

Všetky veci, ktoré sa v Petržalke zozbierajú, potom poputujú do ďalšieho kola Mestského bazáru, ktorý sa uskutoční 9. a 10. októbra v areáli Komunálny podnik Bratislavy na Bazovej ulici 8.

Doniesť môžete nečalúnený nábytok, ale aj knihy, časopisy, CD a DVD, spoločenské hry, kuchynské, domáce a záhradkárske potreby, športovú výbavu, detský sortiment, kancelárske a školské potreby, chovateľské potreby či hudobné nástroje.

Foto je ilustračné

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM