KAW Rôzne Správy

Chcete žiť vo štvrtej veži Sky Park-u? Hoci výstavba ešte nezačala, byty idú na dračku

Developer spúšťa predaj bytov v ďalšej veži originálneho projektu. Výstavba odštartuje na jar.

Ilustračný obrázok k článku Chcete žiť vo štvrtej veži Sky Park-u? Hoci výstavba ešte nezačala, byty idú na dračku
19
Galéria
Zdroj: Penta Real Estate

Pred časom sa naša redakcia bola pozrieť na výhľad z projektu Sky Park aj na byty, od ktorých kľúče už majú v rukách šťastní majitelia. Teraz spúšťa developer atraktívneho projektu predaj bytov vo štvrtej rezidenčnej veži.

Ikonický projekt

Penta Real Estate v prvom kvartáli nového roka začne s výstavbou 4. rezidenčnej veže od jedného z najprestížnejších svetových ateliérov na svete, Zaha Hadid Architects. Celková výška investície predstavuje 54 miliónov eur. Dnešným dňom (20.11.2020) zároveň spúšťa predaj prvých bytov v tomto prestížnom projekte, ktorej dostavbou bude rezidenčná časť projektu SKY PARK ukončená. Bratislava24.sk o tom informovala v mene developera Lenka Vargová.

Štvrtá rezidenčná veža vyrastie do výšky 103,8 metrov, teda 31 nadzemných podlaží. Bude mať tiež unikátne architektonické riešenie ako predošlé tri veže.

Celkovo ponúkne na trh 264 bytových jednotiek a ďalších 372 parkovacích miest. Súčasťou novej veže budú aj priestory pre retail a občiansku vybavenosť. Štvrtá veža v projekte Sky Park vyrastie na pozemku susediacom s pôvodným projektom, jeho rozloha je takmer 7-tisíc metrov štvorcových.

Článok pokračuje pod fotografiou.

Foto: Katarína Winklerová / Zdroj: Dnes24.sk

Byty idú na dračku

„Prvá etapa rezidenčnej časti projektu SKY PARK bola z pohľadu predaja mimoriadne úspešná, preto veríme, že o byty v tomto ikonickom projekte bude záujem aj naďalej. Byty sa budú do ponuky dostávať postupne a naši predajcovia budú priebežne oslovovať klientov podľa poradia v akom sa zaregistrovali na webe projektu v úvodnej kampani,“ hovorí riaditeľka predaja v Penta Real Estate Alexandra Grič.

„Predbežný záujem o byty vo štvrtej veži je naozaj vysoký. O kúpu prejavilo vyplnením elektronického formulára záujem okolo 2,5 tisíc záujemcov,“ dopĺňa Grič. Nadštandardné byty z kolekcie Panoramatic a Penthouse sa do predaja dostanú v budúcom roku.

Park a ihriská v Sky Park
13
Galéria
Foto: Katarína Winklerová / Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM