Rôzne

Chceli by ste sa stať dobrovoľníkom, no neviete, kde by sa vaša pomoc zišla?

Ak si nie ste istí, aká dobrovoľnícka činnosť by pre vás bola tou správnou voľbou, určite si nenechajte ujsť septembrový Trh dobrovoľníctva.

Ilustračný obrázok k článku Chceli by ste sa stať dobrovoľníkom, no neviete, kde by sa vaša pomoc zišla?
5
Galéria
Zdroj: TASR

Dobrovoľníctvu sa venuje čoraz viac ľudí, a čo je veľmi pozitívne, čoraz viac mladých ľudí. Ak patríte aj vy k tým, ktorí uvažujú o nejakej forme nezištnej pomoci, no neviete, kde začať, určite si nenechajte ujsť septembrový Trh dobrovoľníctva.

Staňte sa dobrovoľníkom

Trh dobrovoľníctva organizuje Bratislavské dobrovoľnícke centrum niekoľkokrát do roka. Ak sa chcete stať dobrovoľníkom, môžete sa tu bližšie oboznámiť s dobrovoľníctvom aj organizáciami, ktoré aktuálne nejakých hľadajú.

Na septembrovom Trhu dobrovoľníctva na vás čaká približne 30 dobrovoľníckych organizácií. V ich stánkoch nájdete všetky aktuálne dobrovoľnícke ponuky. Ak si nie ste istí, aká dobrovoľnícka činnosť by pre vás bola tou správnou voľbou, na info pulte Bratislavského dobrovoľníckeho centra vám ochotne pomôžu s výberom vhodnej dobrovoľníckej pozície.

Zoznam organizácií, ktoré budú na Trhu dobrovoľníctva prezentovať svoje aktuálne dobrovoľnícke programy a projekty, nájdete TU.

Najbližší Trh dobrovoľníctva sa uskutoční 21. septembra 2019 od 10:00 – 15:00 hod. v Starej tržnici na Námestí SNP). Vstup je voľný.

Trh dobrovoľníctva
5
Galéria
Zdroj: TASR

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM