Správy Samospráva

Zmiznú výtlky aj iné nezrovnalosti. Mesto spustilo ďalšie opravy ciest a chodníkov

Samospráva Bratislavy pokračuje v opravách ciest a chodníkov, tentoraz v okrajových častiach mesta.

Ilustračný obrázok k článku Zmiznú výtlky aj iné nezrovnalosti. Mesto spustilo ďalšie opravy ciest a chodníkov
Zdroj: TASR

Tento týždeň sa začali práce na chodníku na Uzbeckej, úseku od Korytnickej po Kazanskú. Oprava spočíva v odfrézovaní a položení nového asfaltového krytu chodníkov. Opravovať sa budú aj poškodené živičné kryty, urobia sa bezbariérové úpravy a výškovo sa upravia a vymenia poškodené obrubníky. Predpokladané ukončenie prác je ku koncu mája.

Petržalka

Mesto pripravuje opravu komunikácie Mamateyova v úseku od Gettingovej po Šustekovu ulicu. „Vymeníme tu asfaltový kryt, uličné vpusty a prídlažbu. Prosíme vodičov, aby dodržiavali dočasné dopravné značenie a neparkovali v danom úseku na vozovke, chodníkoch a priľahlých plochách,“ avizovalo hlavné mesto na sociálnej sieti.

Opravovať sa bude aj Biskupická ulica a Hraničiarska ulica. Dopravné značenie bude vyznačené pred opravou. Od minulého týždňa opravujú odtrhnutú krajnicu na Petržalskej ulici v smere z Čunova do Rusoviec. Opravuje sa jeden jazdný pruh. Chystá sa oprava zastávky MHD Bosákova. Medzi už hotové opravy pribudol opravený prepad na Farského ulici v Petržalke na križovatke Farského – Bosákova.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM