KAW Správy Samospráva

Bazény bratislavských kúpalísk sa už napúšťajú vodou: Ako sa dá ušetriť na vstupnom?

Príprava na letnú sezónu je v plnom prúde. Do konca júna platí akcia na sezónnu permanentku za zvýhodnenú cenu.

Ilustračný obrázok k článku Bazény bratislavských kúpalísk sa už napúšťajú vodou: Ako sa dá ušetriť na vstupnom?
6
Galéria
Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Bazény bratislavských letných kúpalísk sa v týchto dňoch postupne napúšťajú vodou, príprava na letnú sezónu je v plnom prúde. Po už sprístupnených Zlatých Pieskoch je v pláne od 12. júna postupné otvorenie aj všetkých ostatných kúpalísk vo vlastníctve mesta. Ide o kúpaliská Rosnička, Delfín, Tehelné Pole, Lamač, Krasňany, Rača. Všetko však závisí od počasia.

Výhodná permanentka

Do konca júna zároveň platí akcia na sezónnu permanentku za zvýhodnenú cenu. Bratislava24 o tom informovala hovorkyňa hlavného mesta Katarína Rajčanová.

Pre skrátenie čakania v rade na pokladňu, obzvlášť v horúcich dňoch, bude výhodné kúpiť si online lístok na kúpaliská. „Pre tých, ktorí si lístky zakúpia online, bude na väčších kúpaliskách zriadený samostatný vstup a na menších kúpaliskách budú mať možnosť prednostného vstupu. Lístky zakúpené online nie sú viazané na deň ani na konkrétne miesto – je možné ich použiť počas celej aktuálnej letnej sezóny a na všetkých 7 vyššie uvedených kúpaliskách vo vlastníctve mesta a v správe STARZ,“ uvádza Rajčanová.

Po zakúpení online lístka obdržíte email s QR kódmi, ktoré sa dajú pri vstupe na kúpalisko ukázať priamo v mobile. Alternatívou je tiež možnosť ich stiahnutia a tlače z formátu PDF.

Online si budeme môcť kúpiť 4 typy lístkov – celodenný (3,5 eura), permanentka na 10 dní (29 eur), permanentka na 10 dní po 17:00 hod. (19 eur) a sezónna permanentka (99 eur + 1 euro za každé dieťa).

Späť sa vracia aj obľúbený jednodňový lístok platný po 17-tej hodine, ktorý sa bude dať kúpiť priamo na kúpaliskách.

Pre rodičov s deťmi

Mesto pripravilo aj zaujímavý bonus na MDD. „Na Medzinárodný deň detí spúšťame akciu na sezónnu permanentku za zvýhodnenú cenu iba 89 eur + 1 euro za každé dieťa od 3 do 18 rokov (max. počet detí je 5). Permanentka je ideálnou kúpou pre rodičov s deťmi alebo pre pravidelných návštevníkov kúpaliska. Sezónna permanentka platí na neobmedzený počet vstupov počas celého leta na všetkých 7 kúpalísk (Zlaté Piesky, Rosnička, Delfín, Tehelné Pole, Lamač, Krasňany, Rača),“ dodáva Rajčanová.

Detské lístky dokúpené k sezónnej permanentke platia tiež na neobmedzený počet vstupov počas celej aktuálnej letnej sezóny a navyše ich môžu deti vo veku 3 až 10 rokov využívať aj s inými dospelými osobami so zakúpeným vstupom, nie len s držiteľmi sezónnych permanentiek. Deti staršie ako 10 rokov môžu kúpalisko navštíviť vďaka nim aj bez sprievodu dospelej osoby. Akcia na sezónnu permanentku za zvýhodnenú cenu trvá do konca júna.

Viac o trávení voľného času v Bratislave

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM