KAW Rôzne Správy

Plavba na lodi aj motorovom člne: V Starom Meste sa bude oslavovať Deň detí vo veľkom štýle!

Už zajtra (1. júna) majú všetky deti svoj sviatok. A v takýto úžasný deň by nikto nemal sedieť doma!

Ilustračný obrázok k článku Plavba na lodi aj motorovom člne: V Starom Meste sa bude oslavovať Deň detí vo veľkom štýle!
Zdroj: Bratislava - Staré Mesto

Deň detí na Dunaji

V Starom Meste deti oslávia svoj sviatok vo veľkom štýle. Skvelým zážitkom bude plavba na lodi Prešov. V pláne sú celkovo štyri jazdy, každá potrvá 45 minút. Drobci so svojimi rodičmi sa môžu nalodiť na nástupišti č. 1 o 15:00, 16:00, 17:00 a 18:00 hod. Informuje o tom Staré Mesto na sociálnej sieti.

Ďalším lákadlom je jazda na rýchlych motorových člnoch, ktorú môžu absolvovať deti bez vekového obmedzenia. Nástup je na pontóne za Propellerom a akcia bude trvať od 15:00 do 18:00 hod., v prípade veľkého záujmu aj dlhšie. Každá jazda bude trvať zhruba 5 až 8 minút.

Lístok na plavbu loďou Prešov si môžete vyzdvihnúť v deň plavby, v utorok 1. júna v Propelleri na Rázusovom nábreží. Vydávať sa začnú zdarma o 14:30 hod.

Veselý workshop

V utorok 1. júna sa na Rázusovo nábrežie od 14:30 do 18:00 hod. rozbehne aj ďalší veselý program. O náladu sa postará Divadlo Jaja. V rámci workshopu sa budú šiť Staromestské srdcia spolupatričnosti. Účastníci workshopu budú mať zadarmo farebnú cukrovú vatu. Viac o podujatí TU.

Nezabudnite na to, že pandémia je tu stále s nami. „Účastníci podujatí sú povinní mať prekryté horné dýchacie cesty. V interiéri (workshop v Propelleri) musia mať deti počas práce respirátor alebo rúško. Dezinfekcia rúk je k dispozícii, rovnako aj toaleta s vodou a mydlom. Priestory sú dobre vetrané, pred podujatím prejdú dôkladnou dezinfekciou a je v nich nainštalovaný aj germicídny žiarič,“ pripomína staromestská samospráva.

Viac o kultúre v Bratislave

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM