Krimi

Agresívny muž napadol policajta: Za kopance si posedí vo väzení možno až 5 rokov

Policajti preverovali oznámenie, podľa ktorého sa mal na Saratovskej ulici v blízkosti zastávky MHD pohybovať muž s lesklým predmetom, ktorý sa podobal na nôž.

Ilustračný obrázok k článku Agresívny muž napadol policajta: Za kopance si posedí vo väzení možno až 5 rokov
Zdroj: Dnes24.sk

Agresívny muž napadol policajta počas služobného zákroku v Bratislave. Za útok na verejného činiteľa mu hrozí jeden až päť rokov väzenia. V stredu (17. 2.) o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

„Počas použitia donucovacích prostriedkov bol muž agresívny a kládol aktívny odpor. Policajta dokonca kopol a udrel do vesty, kde mal umiestnenú vysielačku, ktorej zlomil anténu,“ priblížila Mihalíková. Zadržaný muž bol následne eskortovaný na policajné oddelenie.

Nadávky a hrozby

Policajti preverovali oznámenie, podľa ktorého sa mal na Saratovskej ulici v blízkosti zastávky MHD pohybovať muž s lesklým predmetom, ktorý sa podobal na nôž. V blízkosti miesta oznámenia spozorovali muža, ktorého vyzvali, aby im predložil doklad totožnosti. Ten začal policajtom vulgárne nadávať, nerešpektoval ich výzvy a zaujal bojový postoj so zovretými päsťami pod bradou. Policajti sa mu preto rozhodli nasadiť putá.

Stalo sa v Bratislave

PRIVOLANÁ HLIADKA IHNEĎ REAGOVALA🚓 AGRESÍVNY MUŽ PRI ZÁKROKU ZAÚTOČIL👊 Policajná hliadka bola preveriť oznámenie, podľa...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Wednesday, February 17, 2021
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM