KAW Krimi

Vyjadrenie názoru či čistý vandalizmus? Pred Úradom vlády niekto rozhádzal odpad

Polícia zatiaľ zistila, že vodič osobného auta vysypal z prívesného vozíka približne 20 ks plastových vriec naložených zmiešaným komunálnym odpadom.

Ilustračný obrázok k článku Vyjadrenie názoru či čistý vandalizmus? Pred Úradom vlády niekto rozhádzal odpad
Zdroj: Policajný zbor SR

Na sociálnej sieti polície sa včera (21.4.) objavili fotografie s vrecami, ktoré niekto porozhadzoval pred Úradom vlády SR. Nevhodný spôsob zbavovania sa odpadkov môže vyjsť páchateľa pekne draho.

Odpadky pred Úradom vlády SR

Polícia zatiaľ zistila, že vodič osobného auta vysypal z prívesného vozíka približne 20 ks plastových vriec naložených zmiešaným komunálnym odpadom, pričom z miesta ufujazdil.

Prípadom sa polícia zaoberá, pričom vykonáva všetky potrebné úkony s cieľom jeho náležitého objasnenia. Obvinenie konkrétnej osobe doposiaľ vznesené nebolo.

„V súvislosti s prípadom vysypania odpadu na cestnej komunikácii pred Úradom vlády SR, ku ktorému došlo v priebehu včerajšieho dňa začal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I trestné stíhanie vo veci neoprávneného nakladania s odpadmi,“ uviedla polícia na sociálnej sieti.

Vyjadril názor na program vlády

Bratislavské noviny našli na sociálnej sieti video, ktoré je v súčasnosti už stiahnuté, stihli však zachytiť odkaz jeho autora. Pod videom bolo uvedené: „Dve hodiny hľadám miesto, kde by zobrali komunálny odpad. Takže to, čo nikto nechcel, som odviezol tomu psychopatovi a jeho pajtášom. Policajti mi zobrali občiansky a odmietli mi ho vrátiť. Uvidíme, čo bude ďalej. Predovšetkým je to moje vyjadrenie k programu vlády Igora Matoviča.“

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM