Rôzne

Ulice Bratislavy bude brázdiť historická električka 31. Centrom mesta vás odvezie zadarmo!

Aký by to bol Deň detí bez zábavného klauna, sladkostí a akcií v meste! Odvezte sa dnes za dobrodružstvami historickou električkou zdarma.

Ilustračný obrázok k článku Ulice Bratislavy bude brázdiť historická električka 31. Centrom mesta vás odvezie zadarmo!
7
Galéria
Zdroj: TASR

Tak ako každý rok, aj tento je pre deti k ich sviatku pripravených množstvo podujatí! Nezabudol na ne ani Dopravný podnik Bratislava (DPB). Pri príležitosti Medzinárodného dňa detí vypraví aj tento rok do ulíc Bratislavy historickú električku 31!

Odvezte sa do centra

Električka prevezie všetky deti a aj ich rodičov centrom hlavného mesta, a to úplne zadarmo.

Električka bude premávať v piatok 1. júna 2018 od 14:00 do 18:00 hod., kedy bude jej posledná jazda. „Dopravný podnik by týmto rád prispel k spríjemneniu sviatku všetkých detí. V električke bude k dispozícii okrem uniformovaného vodiča a milej sprievodkyne v historickej uniforme aj klaun, ktorý si pre najmenších pripravil malú pozornosť v podobe sladkého prekvapenia,“ informuje DPB.

Štartovacia zastávka: vždy SND (historická budova SND)

Odchody zo štartovacej zastávky: v časoch o 14:00, 15:00, 16:00, 17:00 hod., nastúpiť však môžu záujemcovia kdekoľvek na jej trase po meste.

Trasa historickej električky:

SND – Námestie SNP – Obchodná – Radlinského – Blumentál – Vazovova – Krížna – Špitálska – Námestie SNP – Kapucínska – tunel – nábrežie – Mostová –SND

Historická električka
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM