Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Streľba na Kramároch, šteniatka v kufri auta aj koniec pizzérie

Uplynulý týždeň priniesol informácie, ktoré prekvapili, potešili, ale aj zarazili. Čo vás zaujalo najviac?

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Streľba na Kramároch, šteniatka v kufri auta aj koniec pizzérie
7
Galéria

Streľba na novostavbe na Kramároch!

V stredu 11. apríla na novostavbe na Kramároch niekto opakovane strieľal po robotníkoch. Dvaja muži skončili po streľbe v nemocnici, kde ich museli operovať.

Neznámy útočník mal podľa informácií strieľať zo športovej zbrane. Najprv zranil 37-ročného stavbára, ktorému sa brok zaryl do lýtka a zasiahnutú mal aj kosť. Okamžite ho previezli do nemocnice, kde ho operovali.

Neskôr sa situácia zopakovala. Ako to dopadlo, sa dočítate TU:

Pizza Hut na Slovensku končí!

PIZZA HUT v petržalskom Tescu EXTRA v týchto dňoch víta zákazníkov s oznamom na dverách, ktorý informuje o zrušení prevádzky.

Podľa neoficiálnych informácií, ktoré od personálu získal portál Reťazce.sk, Tesco od mája minulého roka nepredĺžilo Queenswayu, ktorý prevádzkuje reštauráciu, nájomnú zmluvu. Priestory sa chystá prerábať. „Queensway sa preto rozhodol PIZZA HUT nadobro pochovať, keďže hľadanie náhradných priestorov, či akékoľvek dodatočné investície zavrhol,“ informuje Reťazce.sk.

Viac sa dočítate TU:

Tipy na víkend

Tento víkend je v meste nabitý podujatiami, ktoré vylákali do ulíc stovky Bratislavčanov. Akcie zdarma a krásne počasie je dokonalá kombinácia na program v meste. Na čo sa ešte môžete tešiť dnes, sa dočítate TU:

Do Bratislavy prichádza obľúbený Hummusbar!

V Budapešti nájdete Hummusbar na každom kroku a prevádzky tam praskajú vo švíkoch. V Bratislave podobná reštaurácia roky chýbala, no to sa už čoskoro zmení! Slováci už majú v rukách licenciu na prevádzku prvého Hummusbaru v Bratislave. V ponuke menu nájdete všetko to, na čo ste zvyknutí zo zahraničných Hummusbarov.

Viac sa dočítate TU:

Slovák viezol v kufri auta 24 šteniatok: Chytili ho rakúski policajti

Rakúski policajti objavili pri cestnej kontrole motorového vozidla v prihraničnej obci Wolfsthal neďaleko Bratislavy 24 šteniat v batožinovom priestore. Na 43-ročného slovenského vodiča podali trestné oznámenie okrem iného pre porušenie platnej legislatívy v oblasti prepravy zvierat.

Viac sa dočítate TU:

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM