Krimi

Streľba na novostavbe na Kramároch! Dvoch robotníkov museli operovať

Na novostavbe bytoviek na Vlárskej ulici ešte minulý týždeň niekto strieľal po robotníkoch. Broky zasiahli dvoch mužov, ktorých museli okamžite previezť do nemocnice.

Ilustračný obrázok k článku Streľba na novostavbe na Kramároch! Dvoch robotníkov museli operovať
Zdroj: TASR

V stredu 11. apríla na novostavbe na Kramároch niekto opakovane strieľal po robotníkoch. Dvaja muži skončili po streľbe v nemocnici, kde ich museli operovať. Informuje o tom portál tvkrimi.sk, pre ktorý to potvrdili viaceré zdroje zo stavby aj z centrálneho príjmu na Kramároch.

Zranení robotníci

Neznámy útočník mal podľa informácií strieľať zo športovej zbrane. Najprv zranil 37-ročného stavbára, ktorému sa brok zaryl do lýtka a zasiahnutú mal aj kosť. Okamžite ho previezli do nemocnice, kde ho operovali.

Neskôr sa situácia zopakovala. Tentokrát to „schytal“ 23-ročný robotník, ktorého jeden brok zasiahol do kolena a druhý sa mu zaryl do mobilu. Aj tohto muža museli operovať. „Obaja pacienti boli u nás hospitalizovaní a na druhý deň prepustení. Obaja mali strelné zranenia, broky im boli operačne odstránené,“ povedala pre portál tvkrimi.sk hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Bratislave Eva Kliská.

Večer sa mala situácia zopakovať ešte raz, tentokrát sa, našťastie, zaobišla bez zranení.

Protest proti výstavbe?

Podľa informácií portálu sa páchateľa zatiaľ nepodarilo identifikovať. Po robotníkoch však zrejme strieľal niekto z okolitých bytových domov na Vlárskej ulici.

Podľa vyjadrení viacerých obyvateľov z Vlárskej ulice, môže výstavba domov v tejto lokalite prekážať niektorým domácim. Polícia o prípade ešte neinformovala.

Nová Vlárska
5
Galéria
Zdroj: J&T Real Estate
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM