Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Obchodné centrum pri Kuchajde sa zmení. Čaká nás prekvapenie aj pri klimatizácii v MHD?

Počas uplynulého týždňa vás najviac zaujala premena obchodného domu v Novom Meste, ale aj problémy s klimatizáciou v bratislavskej MHD.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Obchodné centrum pri Kuchajde sa zmení. Čaká nás prekvapenie aj pri klimatizácii v MHD?
9
Galéria

Polus City Center sa mení, dostane novú tvár i viac značkových obchodov

Vítanou novinkou budú určite eskalátory, ktoré nahradia točité schodiská na križovatkách pri kinách a fitnescentre. Zmeny sa dotknú aj charakteristického travelátoru v strede nákupného centra, jeho časť z prízemia na 1. poschodie už bol odstránená. Nový systém značenia navyše uľahčí návštevníkom orientáciu v rámci nákupného centra.

Viac sa dozviete tu:

Veľký prehľad odstávok v Bratislave: Lokality, kde nepôjde elektrina X

Západoslovenská distribučná plánuje počas augusta a septembra odstávky elektrického prúdu na viacerých uliciach. Pozrite si vopred, či sa vás to bude týkať.

Viac sa dozviete tu:

Polícia zasahovala v Moste pri Bratislave. Muži zákona vyšetrujú envirokriminalitu

Polícia vo štvrtok od skorých ranných hodín zasahuje v katastri obce Most pri Bratislave (okres Senec). V rámci policajnej akcie EQUITY vykonáva procesné úkony v súvislosti s vyšetrovaním závažnej environmentálnej trestnej činnosti. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Viac sa dozviete tu:

Prachom a špinou zanesená klimatizácia v MHD. Ako často ju čistia?

Klimatizácia vo vozidlách MHD nie je stopercentne v poriadku a často sa kazí. To sú známe fakty, ktoré nepopiera ani bratislavský dopravný podnik a aktuálne sa snaží o nápravu. V komunite Doprava v Bratislave na sociálnej sieti sa objavili detailné zábery špiny v klimatizácii, ktoré vzbudili ešte väčšie rozhorčenie ako fakt, že chladiace zariadenie nefunguje.

Viac sa dozviete tu:

Desivý nález v Moste pri Bratislave: Policajti vytiahli zo Zelenej vody ľudské telo

Policajti z poriečneho oddelenia vo štvrtok popoludní vytiahli ľudské telo zo Zelenej vody v katastri obce Most pri Bratislave v okrese Senec. Ako potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková, išlo o mužské telo.

Viac sa dozviete tu:

TOP 5 tém týždňa
9
Galéria
Zdroj: Doprava v Bratislave

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM