Rôzne

FOTO: Polus City Center sa mení, dostane novú tvár i viac značkových obchodov

Vítanou novinkou budú určite eskalátory, ktoré nahradia točité schodiská na križovatkách pri kinách a fitnescentre.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Polus City Center sa mení, dostane novú tvár i viac značkových obchodov
7
Galéria
Zdroj: IMMOFINANZ

Polus City Center prechádza v týchto dňoch intenzívnou rekonštrukciou interiéru, pričom prvá fáza projektu bude čoskoro dokončená.

Moderné nákupné centrum

Návštevníci sa tak už v septembri môžu tešiť na modernú tvár nákupného centra. V ďalšej fáze navyše prinesie viac ako 20 nových prevádzok a dvojnásobne väčšiu predajnú plochu na prízemí.

Okrem už existujúcich obchodov nájde v renovovaných priestoroch Polus City Center svoj nový domov viac ako 20 obchodov s potravinami a módou, vrátane obľúbených módnych značiek Reserved, Mohito, House, Cropp a Sinsay a reťazca Lidl. Nákupné centrum poskytne návštevníkom široké spektrum potravinového tovaru a rozšíri svoj mix dôverne známych nájomcov.

Už existujúce prevádzky ako Datart alebo Polus market zas ponúknu väčšiu predajnú plochu a širší výber. Zákazníci si budú môcť prvé nákupy po novom užiť už v septembri, kedy bude otvorená zrekonštruovaná časť. Celý vynovený Polus City Center bude sprístupnený ešte pred vianočnými nákupmi.

Nové eskalátory aj kaviarne

Vítanou novinkou budú určite eskalátory, ktoré nahradia točité schodiská na križovatkách pri kinách a fitnescentre. Zmeny sa dotknú aj charakteristického travelátoru v strede nákupného centra, jeho časť z prízemia na 1. poschodie už bol odstránená. Nový systém značenia navyše uľahčí návštevníkom orientáciu v rámci nákupného centra.

Cieľom modernizácie je priniesť zákazníkom ešte príjemnejší nákupný zážitok ako doposiaľ. Aj z toho dôvodu pribudnú nové kaviarne s príjemnými terasami a dizajn celého centra sa bude niesť v duchu domácej pohody. „Zvýšené pohodlie pre našich zákazníkov je spoločným menovateľom všetkých vylepšení, ku ktorým sme pristúpili,“ hovorí Adrian Bódis, Country Manager Slovak Republic spoločnosti IMMOFINANZ.

Oddychové zóny

Zmeny sa však nedotknú len nákupných pasáži. Zákazníci nájdu v Poluse atraktívne oddychové zóny, nový food court a zmodernizované podzemné garáže. Motorizovaným návštevníkom už v súčasnosti uľahčuje pohyb v garážových priestoroch nový navigačný systém, dynamická navigácia a moderné osvetlenie.

Food court sa po septembrovom znovuotvorení zmení na nepoznanie. Už teraz má nové podlahy, osvetlenie a stropy, čaká sa už len na nový nábytok. Dočká sa rozšírenia do uličky smerom ku kinám, čím poskytne viac priestoru novým prevádzkam s jedlom a nápojmi. Nové priestory budú svetlejšie vďaka novým ekologickým LED žiarovkám a vzdušnejšie aj vďaka prírodným materiálom a väčšiemu množstvu zelene. Vďaka praktickému rozdeleniu na zóny si v ňom svoje miesto nájde naozaj ktokoľvek – či už rodina s deťmi alebo manažéri na pracovnom stretnutí.

Okolie ponúkne nové možnosti

V rámci rekonštrukcie exteriéru je naplánovaná modernizácia fasády nákupného centra a vchodov pre návštevníkov. Budúci rok bude nasledovať renovácia námestia pred hlavným vstupom do centra a v pláne je aj zlepšenie prepojenia areálu jazera Kuchajda s nákupným centrom. Obľúbené miesto pre športovcov či mamičky s deťmi tak bude vďaka novým prístupovým chodníkom ešte dostupnejšie.

Bratislava24.sk informovala Žofia Hrebíčková z PRime time.

Polus City Center
7
Galéria
Zdroj: Polus City Center

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM