Eliška Šándorová Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Kontajner plný dobrôt? Na "dráždivom" sumcovi si asi nepochutíte!

Veľký Draždiak prilákal nielen ľudí na kúpanie, ale aj krásavca s dĺžkou viac ako 2,5 metra. Gurmánov zas vábi netradičný "kontajner" v podobe reštaurácie.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Kontajner plný dobrôt? Na "dráždivom" sumcovi si asi nepochutíte!
15
Galéria

Tajomný sumec

Ak často jazdíte paddleboardom alebo plávate na jazere Veľký Draždiak, možno sa vám podarilo zazrieť krásavca s dĺžkou viac ako 2,5 metra. Ide o sumca, ktorý sa v týchto dňoch oddáva slnečným lúčom pri brehu jazera. Na na sociálnych sieťach sa dokonca objavilo video obrovského sumca. Video spôsobilo menšiu paniku a našli sa aj ľudia, ktorí sa obávali vstúpiť do vody.

Viac sa dočítate TU:

Galéria Kontajner

V Petržalke vyrástla reštaurácia, pred ktorou auto nezaparkujete a spoločnosť vám pri obede či kávičke budú robiť diela mladých umelcov.

V ponuke reštaurácie nájdete špeciality pripravované z lokálnych surovín od farmárskych dodávateľov. Ak dostanete po obede chuť na kávičku, uvaria vám ju z výberovej kávy praženej na Slovensku. Objednať si k nej môžete niektorý z domácich koláčikov.

Viac sa dočítate TU:

SNP-čko bez áut

Na jeseň bude mesto na Námestí SNP a jeho okolí realizovať takzvané rýchle riešenia, medzi ktorými bude ďalšie obmedzenie parkovania či rozšírenie priestoru pre chodcov.

Opatrenie je jedným z mnohých, ktoré hlavné mesto zrealizuje v rámci projektu Živé námestie, ktorého cieľom je nenáročnými zmenami na Námestí SNP a Kamennom námestí vytvoriť funkčný a prístupný mestský priestor.

Viac sa dočítate TU:

Tragédia na Záhorí

Tragická nehoda na Záhorí si vyžiadala život cyklistu. Vodič bol po dopravnej nehode podrobený dychovej skúške, ktorej výsledok bol negatívny.

Vodič osobného vozidla zn. Škoda Octavia sa pravdepodobne dostatočnej nevenoval vedeniu vozidla, preto došlo k stretu s cyklistom prechádzajúcim v tom istom smere.

Viac sa dočítate TU:

Smrť v byte

Pri nočnom požiari bytu na Jurkovičovej ulici v Rači zomreli dve osoby, polícia už začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Viac sa dočítate TU:

Galeria Kontajner
15
Galéria

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM