Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Car sharing, ovocné sady aj vynovená promenáda pri Dunaji

V hlavnom meste sa toho za posledný týždeň udialo veľa. Pripomeňme si to najdôležitejšie.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Car sharing, ovocné sady aj vynovená promenáda pri Dunaji
4
Galéria

Nahá slečna sa premávala po uliciach historického centra Bratislavy

V centre Bratislavy sa bolo na čo dívať! Nahá slečna sa prechádzala po Panskej ulici v Evinom rúchu. Pomaly prechádzala Panskou ulicou, sem-tam si prehodila vlasy na druhú stranu. Muži neodolali a slečnu si obzerali.

Viac sa dočítate TU:

V Petržalke kedysi rástli ovocné sady

Starí obyvatelia Petržalky boli vychýrenými pestovateľmi. Každý rok sa tam urodilo najviac marhúľ v krajine. V sobotu ste si mohli zaspomínať na ovocnú minulosť mestskej časti.

Viac sa dočítate TU:

V Bratislave štartuje car sharing

Bratislava štartuje na jar bikesharing a už teraz sa môže pochváliť ďalšou novinkou v centre mesta. V spolupráci so Starou tržnicou odštartovala mestský projekt up! city, ktorý v sebe spája prvky mobility, moderných technológií a oddychových zón.

Viac sa dočítate TU:

Bratislavčania sa môžu prejsť po vynovenej promenáde

Na Bratislavčanov a návštevníkov hlavného mesta čaká obnovená promenáda na Tyršovom nábreží. Revitalizácia úseku od Mosta SNP po reštauráciu Au Café prebehla na základe vzájomnej dohody medzi nákupným centrom Aupark, magistrátom a mestskou časťou Petržalka. Dnes – 19. júla je promenáda už dokončená a slávnostne ju otvoril primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal spolu s riaditeľom nákupného centra Tomášom Urbanovským.

Viac sa dočítate TU:

Nový bratislavský hokejový klub sa pripravuje na účinkovanie v 1. lige

Na hokejovej mape Slovenska sa postupne udomácňuje nový klub reprezentujúci hlavné mesto. HC Bratislava funguje na profesionálnej úrovni len dva roky.

V premiérovej sezóne obsadila v 2. lige seniorov v skupine západ predposledné 6. miesto. Ďalšia sezóna už bola oveľa úspešnejšia. Mužstvo skončilo na výbornom 2. mieste, v play-off ich až v semifinále vyradilo Humenné a obsadilo konečné 4. miesto.

Viac sa dočítate TU:

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM