Správy

TOP 5 tém týždňa: Bratislava sa čoraz viac skloňuje so strieľaním počas bieleho dňa

V Bratislave sa v poslednom čase akosi viac strieľa už aj za bieleho dňa. Nedávno to bola kauza na Obchodnej, teraz strieľanie po unikajúcom aute počas obeda.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Bratislava sa čoraz viac skloňuje so strieľaním počas bieleho dňa
3
Galéria
Zdroj: TASR

Streľba na obed

V Bratislave sa krátko po 12:00 hod. strieľalo! Policajti museli použiť služobnú zbraň, aby zastavili unikajúce vozidlo. Udalosť sa odohrala na Žitavskej ulici v druhom Bratislavskom okrese.

Viac sa dočítate TU:

Hromy blesky

Výrazná búrka k nám postupovala z Rakúska. Sformovala sa neďaleko Viedne. V priebehu pár minút priniesla už takmer tisíc bleskových výbojov.

Viac sa dočítate TU:

Lokality bez eletriny

Západoslovenská distribučná plánuje počas októbra a novembra odstávky elektrického prúdu na viacerých uliciach. Pozrite si vopred, či sa vás to bude týkať.

Viac sa dočítate TU:

Parkovanie v Petržalke

Mestská časť v tejto súvislosti zriadila aj špeciálne telefónne číslo, zároveň sú počas pracovného času vo vestibule Technopolu, kde sídli aj miestny úrad.

Viac sa dočítate TU:

Opäť zbraň

Po streľbe na psa sa muž so zbraňou v ruke vyhrážal aj jeho majiteľke. Majiteľka psa preskočila oplotenie pozemku a išla si ho zobrať, avšak muž stále držal strelnú zbraň a začal sa jej vyhrážať. Údajne mal po nej aj vystreliť.

Viac sa dočítate TU:

Streľba na unikajúce auto vo Vrakuni
3
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM