Rôzne

Pizza Hut na Slovensku končí! Posledná prevádzka bude otvorená už len týždeň

Reštaurácia Pizza Hut na Slovensku po viac ako 20 rokoch končí! Na syrových okrajoch potretých cesnakom, extra plnených salámou si pochutíte už iba týždeň.

Ilustračný obrázok k článku Pizza Hut na Slovensku končí! Posledná prevádzka bude otvorená už len týždeň
Zdroj: retazce.sk FB

PIZZA HUT v petržalskom Tescu EXTRA v týchto dňoch víta zákazníkov s oznamom na dverách, ktorý informuje o zrušení prevádzky.

Po 20 rokoch koniec

Podľa neoficiálnych informácií, ktoré od personálu získal portál Reťazce.sk, Tesco od mája minulého roka nepredĺžilo Queenswayu, ktorý prevádzkuje reštauráciu, nájomnú zmluvu. Priestory sa chystá prerábať. „Queensway sa preto rozhodol PIZZA HUT nadobro pochovať, keďže hľadanie náhradných priestorov, či akékoľvek dodatočné investície zavrhol,“ informuje Reťazce.sk.

Okrem toho má Tesco údajne v pláne už rozšíriť priestory o galériu, ktorá by mala zabrať aj parkovisko pred končiacou reštauráciou.

Donáška do vesmíru

Niektorí Bratislavčania sa odchodu reštaurácie tešia, iní sem práve pre syrové okraje potreté cesnakom, extra plnené salámou chodili radi.

Vedeli ste že 22. mája 2001 spoločnosť PIZZA HUT po prvýkrát úspešne doručila pizzu priamo do vesmíru – prieskumníkom žijúcim na Medzinárodnej vesmírnej stanici (ISS)? „Po dlhých mesiacoch výskumov sa pracovníkom PIZZA HUT a ruským odborníkom na stravovanie podarilo vyvinúť unikátnu, vo vesmíre konzumovateľnú pizzu,“ chváli sa spoločnosť na webe.

PIZZA HUT vstúpila na slovenský trh v roku 1997 otvorením prvej reštaurácie v centre Bratislavy, na Drevenej ulici. V roku 1999 bola otvorená ďalšia reštaurácia v Nitre, v roku 2000 aj v Košiciach. O rok neskôr otvorila druhá reštaurácia v Bratislave v priestoroch petržalského hypermarketu Tesco a ďalšia v Trnave.

Práve petržalská prevádzka bola posledná, ktorá sa ešte držala. Poslednú objednávku budete môcť urobiť v pondelok 23. apríla, kedy sa brány reštaurácie na Slovensku definitívne zatvoria.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM