Krimi

Muž v Bratislave ÚTOČIL na psičkárky: Žene, ktorá svojho miláčika chránila, uštedril RANU do tváre

Polícia zadržala 34-ročného muža, ktorý obťažoval psičkárky v Bratislave.

Ilustračný obrázok k článku Muž v Bratislave ÚTOČIL na psičkárky: Žene, ktorá svojho miláčika chránila, uštedril RANU do tváre
Zdroj: TASR/AP

Polícia zadržala cez víkend 34-ročného muža, ktorý obťažoval viaceré psičkárky v Bratislave. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave o tom informovalo na sociálnej sieti.

Boj o psov

V sobotu (3. 12.) podvečer došlo v priebehu hodiny v treťom bratislavskom okrese k trom lúpežným prepadnutiam,“ priblížila polícia. Vo všetkých prípadoch sa poškodené dostavili na príslušné policajné oddelenia, kde podali trestné oznámenia. Polícii sa podarilo podozrivého muža zadržať nasledujúce ráno.

V jednom z prípadov, ktorý sa odohral na Račianskej ulici, páchateľa zaujali dve ženy, ktoré sa spolu so svojím psom nachádzali v blízkosti pohostinstva.

Po tom, čo k nim pristúpil, začal vykrikovať a snažil sa získať tašku so psom. Následne sa zmocnil tašky a jedna z prítomných žien sa snažila získať psa naspäť. V tom ju páchateľ udrel päsťou do tváre. Ženám sa napokon podarilo psa získať naspať a utiecť z miesta udalosti,“ uvádza polícia.

Polícia vzniesla 34-ročnému mužovi z Bratislavy obvinenie z trestného činu lúpeže. „Ak ste boli svedkom daných udalostí alebo viete akékoľvek informácie súvisiace s uvedenými udalosťami, môžete ich poskytnúť na bezplatnom telefónnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ vyzvali verejnosť policajti.

Foto je ilustračné

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM