Rôzne

Krásavec Wors hľadá nový domov. Ak si padnete do oka, zahrnie vás nekonečnou láskou

Nemecký ovčiak patrí k najobľúbenejším psím plemenám. Jeden z týchto úžasných psíkov si práve teraz hľadá nový domov!

Ilustračný obrázok k článku Krásavec Wors hľadá nový domov. Ak si padnete do oka, zahrnie vás nekonečnou láskou
8
Galéria

Chýba vám pod vašou strechou niekto lojálny, ostražitý, sebaistý, odvážny, zároveň poslušný, zvedavý, inteligentný, hravý a prítulný? Nemecký ovčiak je ideálnym psom do rodiny. Rýchlo sa učí novým povelom a svojmu pánovi je bezvýhradne oddaný.

Dokonalý člen rodiny

Wors je približne 3-ročný nemecký ovčiak, s ktorým sa osud veľmi nemaznal. Napriek tomu, čím všetkým si už musel prejsť, na ľudí nezanevrel. Zostal veľmi priateľský, hravý a oddaný svojej rodine.

Worsa pred vyše rokom našla Slovenská aliancia ochrancov zvierat (SAOZ) zrazeného pri ceste. Mal komplikovanú zlomeninu prednej a zadnej packy. Pri röntgene sa navyše zistilo, že má telo prešpikované nábojmi zo vzduchovky. Evidentne si tak niekto krátil čas… Našťastie, je to bojovník a za krátky čas sa úplne zotavil a je plný energie.

Ujala sa ho naša kolegyňa Zuzka, ktorá mu chcela dať ten najlepší domov na svete. „Vzhľadom na zranenia sme predpokladali, že najlepší domov pre Worsa bude byt, kde bude v teple a pokoji. Spoločné priestory v dome, kde stretávame susedov a psov sú však pre neho príliš stresujúce a prechádza do obranárskeho režimu,“ vysvetľuje Zuzka.

Nový domov pre Worsa

V blízkej dobe sa ale ide Zuzka sťahovať do ešte rušnejšieho prostredia, a preto sa po dlhom a ťažkom rozmýšľaní, ako aj po porade s odborníkmi, nakoniec rozhodla pre hľadanie nového domova.

Prostredie, kde je na malom priestore viac ľudí, prípadne aj ďalší pes, psík aj vzhľadom na svoju minulosť ťažko zvláda. Pre Worsa by bol ideálny rodinný dom s prístupom dnu, keďže veľmi rád trávi čas s ľuďmi. „Určite nechceme, aby bol Worsino zavretý vo voliére! Jasne vymedzený priestor a pevná, ale HLAVNE milujúca ruka, je všetko, čo potrebuje. Odvďačí sa vám láskou a radosťou. Veľmi nám záleží, aby sa dostal do dobrých rúk. ON SI TO NAOZAJ ZASLÚŽI. Preto prosím o pomoc s nájdením skvelého nového domova pre Worsa,“ vysvetľuje Zuzka.

Wors je ideálny psík do rodinného domu, ktorý vás ochráni, a zároveň vám bude robiť radosť svojou spoločnosťou. Podľa Zuzky poslúcha takmer na slovo a veľmi rád cvičí. S veľkými fenkami sa skamaráti rýchlo a rád sa s nimi hrá až do odpadnutia. Psík je kastrovaný, očkovaný aj čipovaný. Podmienkou adopcie je podpísanie adopčnej zmluvy so SAOZ.

Ak chcete Worsa spoznať, kontaktujte Zuzku na +421 950 04 02 30.

Wors hľadá nový domov
8
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM