Rôzne

Do Devínskej Novej Vsi mieri prvý open-air festival s kvalitným remeselným pivom!

Výborné jedlo, kvalitné pivo a živá hudba! Zabavte sa počas víkendu na prvom open-air festivale v Devínskej.

Ilustračný obrázok k článku Do Devínskej Novej Vsi mieri prvý open-air festival s kvalitným remeselným pivom!
4
Galéria
Zdroj: Pivný Janko

Príďte sa dobre najesť aj napiť! Na prvom open-ait festivale v Devínskej Novej Vsi nebude chýbať kvalitné slovenské a české remeselné pivo, ani obľúbený street food.

Bavte sa!

Akcie so stánkami s jedlom a živou hudbou sú dokonalým relaxom po stresom nabitom týždni. Ak to máte do centra za street food akciami ďaleko, máme pre vás dobrú správu! Už cez víkend sa v Devínskej uskutoční festival piva a jedla Pivný Janko!

Ulicami sa bude niesť vôňa grilovaných burgerov, hot-dogov aj holandských hranoliek Bramm. Aj mlsné jazýčky sa majú na čo tešiť! Nadýchaným buchtám a sladučkým donutom od BODKA donut point sa jednoducho nedá odolať. Po dobrom jedle padne vhod kávička z kaviarne black.

Smäd zahasíte v stánkoch s kvalitným remeselným pivom, ovocnými limonádami, čapovaným nealkom, radlerom a na svoje prídu aj milovníci vína.

Samozrejme, nebude chýbať ani hudobný program. V sobotu o 15:00 hod. sa o zábavu postará Hudba z marsu a o 19:00 hod. jazzové trio Juraj Griglák & Company.

Projekt je organizovaný pod záštitou Mestskej časti Bratislava – Devínska Nová Ves.

sobota 19. máj od 11:00 – 21:30 hod., nedeľa 20. máj od 11:00 – 18:00 hod. / Istrijská 26, na parkovisku pri Data Centre / vstup voľný

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM