Rôzne

Do Bratislavy prichádza obľúbený Hummusbar! Otvára už o pár dní

Už čoskoro si pochutíme na obľúbenom hummuse s rôznymi veggie kombináciami, shakshuke alebo kebabe z jahňacieho mäska!

Ilustračný obrázok k článku Do Bratislavy prichádza obľúbený Hummusbar! Otvára už o pár dní
11
Galéria

V Budapešti nájdete Hummusbar na každom kroku a prevádzky tam praskajú vo švíkoch. V Bratislave podobná reštaurácia roky chýbala, no to sa už čoskoro zmení!

Už aj na Slovensku!

Slováci už majú v rukách licenciu na prevádzku prvého Hummusbaru v Bratislave. V ponuke menu nájdete všetko to, na čo ste zvyknutí zo zahraničných Hummusbarov.

Základom ponuky budú hummus a falafel, ku ktorým budete mať na výber rôzne topingy. K objednávke nebude chýbať čerstvý pita chlieb pečený priamo v predajni pred očami zákazníkov a pohár silného čaju. V ponuke nájdete aj laffa wrapy z čerstvej pity, sendviče, dezerty, šaláty či polievky. Pre študentov je dokonca pripravená zľava na jedlo aj nápoje vo výške 10% z ceny účtu.

Menu si môžete pozrieť TU.

„Plánujeme identickú ponuku. Všetko sa bude vyrábať priamo na prevádzke, dovážať budeme akurát koreniny z Izraela. Momentálne rokujeme s lokálnymi dodávateľmi, ak nenájdeme kvalitný cícer, budeme ho dovážať tiež. Priamo na prevádzke sa bude piecť pred zákazníkom čerstvý pita chlieb,“ povedal za majiteľov licencie Vojtech Bertók, ktorý už v Bratislave prevádzkuje tri prevádzky rakúskej pekárne Anker.

Prvý Hummusbar v Bratislave otvoria už 23. apríla na Pribinovej 19 v komplexe Panorama City II, pri parčíku.

Hummusbar otvára už aj v Bratislave
11
Galéria
Zdroj: Hummusbar Slovakia FB
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM