Rôzne

Čakanie v rade? Radšej sa zabavte pri interaktívnych hrách a objavujte!

Koho by bavilo únavné postávanie v rade, kým obsluha v obchode vybaví vašu objednávku?! Našťastie, existujú miesta, kde čakať nemusíte.

Ilustračný obrázok k článku Čakanie v rade? Radšej sa zabavte pri interaktívnych hrách a objavujte!
4
Galéria
Zdroj: shutterstock

Ako spoznáte dobrého suseda? Dvere máte u neho vždy otvorené, pohár plný po okraj a vždy od neho odídete o múdrosť bohatší. Tak, ako u Pána suseda.

Predajňa Pán sused je unikátny obchod s nápojmi a pochutinami, ktoré podporujú dobré susedské vzťahy. Okrem značkového alkoholu, kvalitného vína a remeselného piva pre vás bude po novom Pán sused pravidelne pripravovať interakcie a ochutnávky, na ktorých vám skúsení odborníci na alkohol odhalia tajomstvá výroby a úspechu jednotlivých nápojov.

Nestojte v rade, zabavte sa!

U Pána suseda sa rozhodne nudiť nebudete! Dostali ste chuť na whisky, rum, brandy, vodku, máte chuť na víno či remeselné pivo? Nebaví vás počas nákupu len tak postávať v rade? Tak nestojte a radšej sa zabavte! Počas toho, ako vám predajcovia vybraný sortiment pripravia (napríklad načapujú pivá do fliaš), čas si môžete skrátiť hraním interaktívnych hier založených na nápaditosti a improvizáciách, ktoré precvičia pamäť a vynaliezavosť. Navyše môžu priniesť zaujímavý darček či výraznú zľavu na nákup.

„Zákazník je tu v prvom rade náš pán – náš pán sused. Dostane sa tu nielen ku kvalitnému a značkovému sortimentu, ale aj k netradičnému prístupu k zákazníkovi,“ priblížil Miroslav Ďurana, manažér projektu.

Ochutnávajte!

Už 14. marca (štvrtok) o 17:00 hod. nazriete spolu s majiteľom BeerStation Artemom Boldyrevom do zákulisia výroby remeselných, craftových, nepasterizovaných a nefiltrovaných pív. Počas degustácie postupne ochutnáte minimálne osem remeselných pív. Popri tom sa dozviete, odkiaľ pivo pochádza, aký je postup pri výrobe, aký majú vplyv chmeľ a kvasenie na výrobu piva, odkiaľ pochádza receptúra, ako vznikali názvy jednotlivých pív, čo je IPA, APA, ležiak, Porter, ale aj to, prečo sú niektoré pivá horkejšie a iné sladšie.

V sobotu 21. marca o 17:00 hod. sú na programe destiláty a liehoviny. Odborník na alkohol Marek Zeman bude podávať značkovú whisky, rum, brandy, koňak, ale aj ovocné destiláty. V rámci výkladu bude hovoriť aj o tom, aké zákonitosti má farba, vôňa a chuť, ako vplýva na ľudí z pohľadu vizuálneho i konzumného.

Vo štvrtok 28. marca o 17:00 hod. si zase nenechajte ujsť ochutnávku vín, ktorou vás bude sprevádzať francúzsky odborník na vína z Bordeaux Jean Daniel Angibaud. Prezradí vám, ako správne piť víno, aj k akému jedlu ho podávať. Degustovať sa budú biele, červené a ružové vína. Pri každom z nich sa dozviete viac o jeho pôvode, ale aj to, prečo má takú či onakú chuť.

Ku každej ochutnávke bude pripravené malé občerstvenie.

Pána suseda nájdete na Námestí hraničiarov 8/A od pondelka do piatka od 11:00 – 21:00 hod. a v sobotu od 8:00 – 14:00 hod.

Zdroj: YouTube.com

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM