Krimi

Zvrat v prípade zabitia Violy: Polícia zastavila trestné stíhanie!

V novembri 2019 objavili na Prístavnej ulici v Bratislave doráňanú a podchladenú ženu. Napriek snahe záchranárov prevoz do nemocnice neprežila.

Ilustračný obrázok k článku Zvrat v prípade zabitia Violy: Polícia zastavila trestné stíhanie!
Zdroj: Policajný zbor SR

Bratislavský policajný vyšetrovateľ zastavil v stredu trestné stíhanie v trestnej veci zabitia 34-ročnej Violy M. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

„Bližšie informácie, ktoré viedli k zastaveniu trestného stíhania, poskytne Krajská prokuratúra Bratislava, ktorá si uplatnila právo informovať o prípade,“ približuje polícia. Podľa bratislavského krajského hovorcu Michala Szeiffa nie je možné k predmetnej veci poskytnúť ďalšie informácie.

Doráňané telo

Polícia 11. novembra 2019 prijala oznámenie o náleze podchladenej ženy na Prístavnej ulici v Bratislave. Po príchode na miesto policajti zistili, že na uvedenom mieste sa nachádza žena s početnými zraneniami po celom tele. Oživiť sa ju nepodarilo.

V rámci vyšetrovania polícia vykonala viacero rozsiahlych analýz, previerok, vypočula veľké množstvo svedkov z prostredia kamarátov, známych či spolupracovníkov poškodenej, ako aj iných osôb, ktoré vyplynuli v priebehu vyšetrovania a mohli disponovať akoukoľvek relevantnou informáciou k vyšetrovanému prípadu.

Trestné stíhanie

Polícia v minulom roku viedla v prípade trestné stíhanie pre zabitie. Ukončenie vyšetrovania prípadu tragického úmrtia Violy M. bolo predbežne stanovené na koniec mesiaca február. Po skončení vyšetrovania má byť k prípadu vydaná komplexná tlačová správa po dohode vyšetrovateľa a dozorového prokurátora Krajskej prokuratúry Bratislava.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Čítajte viac

DÔLEŽITÉ INFO K PRÍPADU VIOLA

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Wednesday, February 24, 2021
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM